kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Hailey Bieber: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Dinner date με την Kylie Jenner
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpeg

φωτογραφία από Byrdie
By
KISS 929

Η Hailey Bieber είναι μία από τις πλέον αγαπημένες προσωπικότητες του διαδικτύου και έτσι, κάθε της έξοδος γίνεται θέμα συζήτησης, ειδικότερα όταν μιλάμε για την πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της.

Η νέα μητέρα Hailey Bieber εθεάθη αυτή την εβδομάδα στο Los Angeles για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της με τον Justin Bieber, πριν από δύο εβδομάδες.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε να καταφτάνει σε ένα εστιατόριο στο Bel Air, φορώντας ένα σκούρο σορτσάκι και ένα καφέ σακάκι με σκούρο, δερμάτινο γιακά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν σφιχτό κότσο. Μαζί της ήταν η στενή της φίλη, Kylie Jenner, η οποία επέλεξε ένα casual look, με ένα μαύρο crop-top, ένα μαύρο τζιν και πέδιλα.

Η Hailey και ο Justin Bieber καλωσόρισαν το πρώτο παιδί τους στις 22 Αυγούστου. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο μουσικός με ανάρτησή του στο Instagram.

Τον τοκετό του Jack πραγματοποίησε η Δρ. Ταΐς Αλιαμπάντι, η ίδια γυναικολόγος που χρησιμοποίησαν η Κάιλι και η αδελφή της, Khloe Kardashian, για τη γέννηση των παιδιών τους, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που είχε εξασφαλίσει το TMZ.

Το μωρό των Bieber γεννήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες, όπου γεννήθηκε και η κόρη της Kylie, Stormi Webster, το 2018.

Φωτογραφίες: Daily Mail / Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker