kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Sabrina Carpenter: Με το iconic φόρεμα της Madonna στο μαύρο χαλί των VMAs 2024

Η εκπληκτική εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sa.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Αντικειμενικά να το δει κανείς, η Sabrina Carpenter ήταν μία από τις εντυπωσιακότερες και πιο καλοντυμένες παρουσίες στο μαύρο χαλί των φετινών VMAs 2024.

Η Sabrina Carpenter προχώρησε το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου σε μια τολμηρή δήλωση μόδας στα MTV Video Music Awards 2024.  Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το ίδιο φόρεμα που είχε σχεδιάσει ο διάσημος σχεδιαστής Bob Mackie για τη Madonna στα βραβεία Όσκαρ του 1991.

Όπως ανέφερε η Carpenter για την εμφάνισή της: "Είναι πάντα μια σημαντική στιγμή όταν η νέα γενιά ανασύρει ένα φόρεμα που φορούσε κάποτε ένας θρύλος, ειδικά κάποια όπως η Madonna".

Η Carpenter ήταν εντυπωσιακή με το εμπνευσμένο από το παλιό Χόλιγουντ λευκό φόρεμα με παγιέτες του σχεδιαστή Mackie , γνωστού για τις πρωτότυπες και λαμπερές δημιουργίες του.

Δείτε την εμφάνιση της Sabrina Carpenter:

Η εμφάνιση της Madonna με το φόρεμα έχει μείνει στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, καθώς μεταξύ άλλων, ήταν η χρονιά που συμμετείχε στα βραβεία με τον Michael Jackson. Η εμφάνισή της παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της βασίλισσας της ποπ στο κόκκινο χαλί.

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί, η Carpenter ανέβηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων και ερμήνευσε τις επιτυχίες της "Taste", "Please Please Please" και "Espresso". Η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν γεμάτη ενέργεια, ενώ κάποια στιγμή φιλήθηκε στο στόμα και με έναν από τους "εξωγήινους" της σκηνής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός τελικά κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς με την επιτυχία της «Espresso», ευχαριστώντας τους θαυμαστές της κατά την παραλαβή του.

Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker