kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Billie Eilish: Γιατί δε βρέθηκε στα φετινά VMAs 2024;

Κι όμως, υπάρχει λογική εξήγηση
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί τα VMAs 2024 να συγκέντρωσαν πλήθος celebrities και πλήθος κόσμου επίσης, μιας που η τελετή απονομής έπιασε την υψηλότερη τηλεθέαση εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως από τη βραδιά της μουσικής έλειψε η Billie Eilish.

Η αγαπημένη star ήταν αντικειμενικά ένα από τα ονόματα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά VMAs 2024, και έχοντας τεράστια επιτυχία τους τελευταίους μήνες με τραγούδια, όπως τα "Lunch", "Chihiro" και "Birds of a Feather", θα περίμενε κανείς να περπατήσει το μαύρο χαλί των βραβείων του MTV.

Όμως, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, καθώς η περιοδεία της "ανοίγει" σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα, είναι λογικό κι επόμενο πως η Billie έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα που δεν της επιτρέπει αυτή τη στιγμή να αφιερωθεί σε οτιδήποτε άλλο πέραν των επερχόμενων συναυλιών της.

FYI, η παγκόσμια περιοδεία της Billie Eilish για το τελευταίο της album "Hit Me Hard And Soft" θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου από τον Καναδά και θα προχωρήσει στη Βόρεια Αμερική μέχρι να έρθει η ώρα να μεταφερθεί στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2025. Στην Ευρώπη θα πατήσει πόδι τον Απρίλιο του 2025 ξεκινώντας από τη Σουηδία και μένοντας στη Γηραιά Ήπειρο μέχρι το καλοκαίρι.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker