kiss-logo
Now playingBIRDS OF A FEATHER BILLIE EILISH
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Lady Gaga: Η αντίδραση σε σχόλια παλιών συμφοιτητών που την... "έθαβαν" στο Facebook

Το σχόλιο στο TikTok
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ll.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Η Lady Gaga είναι μία από εκείνες τις προσωπικότητες που κάνουν πράξη το "never give up" και αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά, καθώς ήρθε στη δημοσιότητα παλαιότερο γκρουπ στο facebook, όπου συμφοιτητές της διάσημης star την... "έθαβαν", λέγοντας πως δε θα κάνει καριέρα ποτέ.

Δύο δεκαετίες σχεδόν πριν, η Lady Gaga - που τότε διατηρούσε ακόμα το όνομά της Stefani Germanotta - έκανε ένα σύντομης διάρκειας πέρασμα από το Tisch School of the Arts του New York University, από όπου και αποχώρησε τελικά το 2005, θέλοντας να κυνηγήσει περισσότερο τα όνειρά της για μία καριέρα στη μουσική και την υποκριτική.

Για να καταλάβουμε περισσότερο το background όμως, τότε ήταν η εποχή που η αγαπημένη star είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται σε clubs της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιώντας το stage name Lady Gaga, με τους πρώην συμφοιτητές της να δημιουργούν ένα facebook group, με τον τίτλο "Stefani Germanotta, you will never be famous", δηλαδή "‘Stefani Germanotta, δε θα γίνεις ποτέ διάσημη".

Σε αυτό το group φυσικά, υπήρχαν αμέτρητα σχόλια και αναρτήσεις, όπου οι πρώην συμφοιτητές χλεύαζαν το ταλέντο και τις φιλοδοξίες της Lady Gaga που δύο δεκατίες μετά, είναι μία από τις μεγαλύτερες, εμβληματικότερες και εμπορικότερες καλλιτέχνιδες που έχουν υπάρξει ποτέ στη σφαίρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

"Κάποια άτομα με τα οποία φοιτούσα μαζί στο πανεπιστήμιο, δημιούργησαν (το γκρουπ) τότε. Αυτός είναι ο λόγος που δε μπορείς να εγκαταλείπεις όταν οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για σένα ή σε ρίχνουν - πρέπει να συνεχίσεις να προχωράς", σχολίασε η Gaga στα screenshots που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Δες τα λόγια της Gaga!

 

 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker