kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Victoria Beckham: Τι έκανε ο David στο πρώτο ραντεβού και την εντυπωσίασε

Η αποκάλυψε του αγαπημένου Spice Girl
Text Size:
  • A
  • A
  • A

v.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Victoria και David Beckham παραμένουν ένα από τα σταθερότερα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ακόμα και με τις διάφορες φήμες που κατά καιρούς τούς ήθελαν να χωρίζουν. Όμως τι ήταν εκείνο που κέρδισε τη Victoria;

Η Victoria Beckham, αναφέρθηκε στο πρώτο της ραντεβού με τον David, σε ένα επεισόδιο του νέου ντοκιμαντέρ, "In Vogue: The 90s". Η σχεδιάστρια μόδας μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει την... κίνηση που έκανε ο άσος των ποδοσφαίρων και την εντυπωσίασε.

Ποια ήταν αυτή; Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάτι ρομαντικό, όπως ότι της πρόσφερε λουλούδια, ή της έκανε κατευθείαν ερωτική εξομολόγηση γιατί θα πέσετε τελείως έξω...

Αυτό λοιπόν που την έκανε να τον ξεχωρίσει ήταν ότι εκείνος αγόρασε για να φορέσει στην έξοδό τους ένα ολοκαίνουργιο κοστούμι Prada, αφού του είχε πει ότι της άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος οίκος.

Η αποκάλυψη για το πρώτο τους ραντεβού

"Versace, Prada και Gucci ήταν οι σχεδιαστές που ήθελα να επιλέξω. Τι ήταν αυτό που έκαναν σωστά εκείνη την εποχή; Υποθέτω ότι κατάλαβαν πραγματικά τη δύναμη της διασημότητας. Οι Ιταλοί το αγκάλιαζαν αυτό. Όταν πρωτογνώρισα τον David, το 1997, είχε ακούσει ότι ήμουν το Spice Girl που του άρεσαν τα ρούχα των σχεδιαστών", δήλωσε στην κάμερα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Έτσι, αφού πήγα σε μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και θα έλεγα, ξέρετε, ότι κατά κάποιον τρόπο τον κυνηγούσα -εκείνος μάλλον θα έλεγε ότι τον παρακολουθούσα-, κανονίσαμε να βγούμε μαζί ραντεβού".

Σύμφωνα με την ίδια, ο David είπε: "'Δεν ξέρω τι να φορέσω, εκείνης της αρέσουν τα ρούχα των σχεδιαστών' και έτσι βγήκε και αγόρασε ένα πλήρες λουκ Prada για το πρώτο μας ραντεβού, για να με εντυπωσιάσει. Πράγμα που έγινε, γιατί ήταν Prada".

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker