kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Γιατί έχει απομακρύνει ανθρώπους από τη ζωή της

Η προσωπική εξομολόγηση της αγαπημένης star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Μερικές φορές στη ζωή χρειάζεται να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που καταλαβαίνεις πως δεν είναι κατάλληλοι για σένα και το ίδιο έκανε και η Britney Spears.

H Britney Spears έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της. Η pop star δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο που ποζάρει τόπλες.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και "έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της".

Συγκεκριμένα, αναφέρει αρχικά: "Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου... Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα 'μπουμ' σε δύο δευτερόλεπτα... Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο".

Δες την ανάρτησή της!

Φωτογραφία / Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker