kiss-logo
Now playingTHE LIGHT IN OUR SOUL HELENA PAPARIZOU
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Billie Eilish & Finneas υποστηρίζουν Kamala Harris

Δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

f.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το λατρεμένο δίδυμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή τα αδέρφια Billie Eilish & Finneas, αποφάσισαν να εκδηλώσουν και δημοσίως την υποστήριξή τους προς την Kamala Harris, καθώς οδεύουμε όλο και πιο κοντά στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της Αμερικής, τον Νοέμβριο του 2024.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, δε μπορούμε να πούμε ότι πέσαμε και από τα σύννεφα, καθώς αμφότεροι Billie και Finneas ανέκαθεν ήταν πολιτικά ενεργοί και πολύ vocal, οπότε ήταν μία σχετικά αναμενόμενη κίνηση να τοποθετηθούν και για τα τωρινά πολιτικά δεδομένα της Αμερικής και όσα αναμένεται να έρθουν.

"Θα ψηφίσουμε Kamala Harris και Tim Walz, επειδή μάχονται για να προστατεύσουν την αναπαραγωγική ελευθερία, τον πλανήτη και τη δημοκρατία μας. Δε μπορούμε να αφήσουμε εξτρεμιστές να ελέγχουν τις ζωές μας, τις ελευθερίες και το μέλλον μας. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την επικίνδυνη Project 2025 agenda είναι να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε την Kamala Harris", δήλωσαν τα αδέρφια σε βίντεο που μοιράστηκαν στα social media.

Επίσης, μοιράστηκαν με τους fans χρήσιμα links για τις εκλογές και τους προέτρεψαν να ψηφίσουν σαν να κρέμεται όλη τους η ζωή από αυτή την κίνηση.

FYI, τα ονόματά τους μπήκαν σε μία μακρά λίστα με celebrities που έχουν δείξει αντίστοιχα το σαπόρτ τους στην Kamala, όπως οι Taylor Swift, John Legend, Megan Thee Stallion, Ariana Grande, John Legend, Lizzo, Quavo, Lil Jon, Bon Iver, Barbra Streisand και Katy Perry.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker