kiss-logo
Now playingMAD ABOUT YOU HOOVERPHONIC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 00:00
Listen live on kiss

Lady Gaga: Γιατί ποτέ δεν απάντησε στις φήμες πως είναι άνδρας

Η αγαπημένη star δε θεώρησε πως αυτό θα είχε κάποιο αποτέλεσμα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εάν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι απίστευτα τα όσα είχαν ακουστεί για τη Lady Gaga στο ξεκίνημα της καριέρας της, όπως η εξτρίμ φήμη πως ήταν άνδρας στο παρελθόν.

Σε μία νέα συνέντευξη για το "What’s Next? The Future With Bill Gates" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix τις επόμενες ημέρες, η Gaga αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες και στο γιατί θεώρησε πως δε χρειάστηκε να μπει στον κόπο να τις καταρρίψει ή να τις διαψεύσει.

Όπως εξήγησε στον Bill Gates η Gaga, η φήμη αυτή ξεκίνησε στα '10s με πολλούς δημοσιογράφους διαρκώς να διατυπώνουν αυτή την ερώτηση κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων μαζί της, με την ίδια να δηλώνει τώρα πως "δεν απάντησα στην ερώτηση, επειδή δεν ένιωσα σαν θύμα με αυτό το ψέμα, όμως σκέφτηκα, τι γίνεται με το παιδί που κατηγορείται για κάτι τέτοιο και που θα σκεφτόταν πως ένα δημόσιο πρόσωπο σαν εμένα αισθανόταν ντροπή;".

Και συνεχίζοντας, η Gaga ανέφερε πως "υπήρχε αυτή η εικόνα στο ίντερνετ, που είχε παραποιηθεί και εκείνοι έλεγαν 'ξέρεις, υπάρχει αυτή η φήμη πως είσαι άνδρας, τι έχεις να πεις για αυτό;'. Έχω υπάρξει σε καταστάσεις που το να διορθώσεις μία φήμη δεν ήταν προς όφελος κανενός - σκέφτηκα την ευημερία άλλων ανθρώπων. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησα να προκαλέσω σκέψεις και να χαλάσω τη ροή με άλλον τρόπο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω αυτή την παραπληροφόρηση, για να δημιουργήσω ένα άλλο στοιχείο ανααστάτωσης".

Κερδίζοντας για ακόμα μία φορά το σαπόρτ των fans, η Gaga αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης και στο πώς οι ζωντανές της εμφανίσεις είναι πιο πραγματικές από τις διαδικτυακές φήμες που μπορεί να γράφονται και να κυκλοφορούν μαζικά.

"Οι άνθρωποι νομίζω υποθέτουν πως για κάποια σαν εμένα, που εμφανίζεται ζωντανά, ότι αυτή η εμφάνιση δεν είναι αληθινή. Για μένα, αυτό είναι το πιο αληθινό πράγμα που θα δείτε ποτέ από τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο αληθινό από οποιαδήποτε φήμη που έχει σχεδιαστεί, για να με βάλει σε μία τροχιά, ώστε να υπάρξουν περισσότερα κλικ".

Mother is mothering!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker