kiss-logo
Now playingLA TORTURA SHAKIRA FEAT. ALEJANDRO SANZ
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Justin Bieber: Πώς τον έχει επηρεάσει η σύλληψη του Diddy

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Καναδός star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Justin Bieber, ύστερα από τη σύλληψη του Diddy για sex trafficking.

Ο Justin Bieber φέρεται να είναι τόσο βαθιά «αναστατωμένος» από την είδηση της σύλληψης του Sean "Diddy" Combs με την κατηγορία του sex trafficking, που αποφάσισε να αποκοπεί από τη δημοσιότητα.

Ο ράπερ συνελήφθη τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη και δέχθηκε κατηγορίες για εξαναγκασμό και κακοποίηση, ενώ κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε εκβιασμό και βία για να ελέγχει τα θύματά του.

Κατηγορείται επίσης ότι παρακινούσε γυναίκες θύματα και άνδρες εργαζόμενους στο σεξ σε κάποιες πολυήμερες, γεμάτες ναρκωτικά, σεξουαλικές παραστάσεις που αναφέρονται ως "Freak Offs".

Του έχει κοστίσει πολύ

Μιλώντας αποκλειστικά στο DailyMail.com, ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε ότι ο τραγουδιστής έχει καταπέσει ψυχολογικά από τους οδυνηρούς ισχυρισμούς και παλεύει να τους κατανοήσει – ειδικά δεδομένου ότι συνεργάστηκε με τον Diddy πριν από λιγότερο από έναν χρόνο.

Η πηγή είπε για τον εύθραυστο τραγουδιστή: "Ο Bieber είναι τόσο ενοχλημένος από τα νέα του Diddy και δε θέλει να τα επεξεργαστεί ή να τα συζητήσει, οπότε έχει κλειστεί στον εαυτό του. Πολλοί άνθρωποι που τον βοήθησαν να γίνει αυτός που είναι ήταν πολύ κοντά στον Diddy και αυτό τον έχει ρίξει εντελώς. Ο Τζάστιν δεν έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα από τότε που έγιναν οι επιδρομές στο σπίτι. Δεν πρόκειται να το κάνει".

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Bieber έχει επίσης μετανιώσει βαθιά που συνεργάστηκε με τον μεγιστάνα πέρυσι και δε θα το έκανε ποτέ αν γνώριζε τις κατηγορίες που ήρθαν έκτοτε στο φως. Και συνέχισαν: "Είχε κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα στη σχέση του με τον Diddy όταν πιστεύει ότι, όταν έγιναν τα περισσότερα από αυτά, είχε απομακρυνθεί από αυτόν. Συμμετείχε στο πιο πρόσφατο album του Diddy και αν γνώριζε κάτι από αυτά, δεν υπήρχε περίπτωση να το είχε κάνει".

Φωτογραφία / Πηγή: ethnos.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker