kiss-logo
Now playingBAD DREAMS TEDDY SWIMS
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Το δείπνο στη Νέα Υόρκη με τη Gigi Hadid

Κινητικότητα από τους αγαπημένους celebrities
Text Size:
  • A
  • A
  • A

gt.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μετά την ησυχία του καλοκαιριού, οι celebrities είναι ιδιαιτέρως ενεργοί, γι'αυτό και κάθε μέρα έχουμε μία διαφορετική έξοδο να συζητάμε, όπως αυτή της Taylor Swift για δείπνο με τη Gigi Hadid στη Νέα Υόρκη.

Ο Travis Kelce δεν είναι ο μόνος που εκμεταλλεύεται το διάλειμμα της Taylor Swift από την περιοδεία της, "Eras Tour". Σε εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Page Six, η Gigi Hadid φωτογραφήθηκε σε δείπνο με τη στενή της φίλη στο εστιατόριο Corner Store στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου.

Για τη βραδινή έξοδο οι δύο γυναίκες επέλεξαν φθινοπωρινά ρούχα. Η τραγουδίστρια φόρεσε μια πλισέ καρό μίνι φούστα και ένα μαύρο μακρυμάνικο crop top. Τα συνδύασε με μπότες με τακούνι και διάφορα κολιέ, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού τσόκερ με τα αρχικά της στη μέση.

Το μοντέλο φόρεσε ένα εξίσου εντυπωσιακό σύνολο που αποτελούνταν από μια μακριά, καφέ καμπαρντίνα, λευκό τοπ και μπεζ παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα και μια κίτρινη δερμάτινη τσάντα.

Πριν από την έξοδό τους στο πολυτελές εστιατόριο του SoHo, η Swift και η Hadid εντοπίστηκαν μαζί για τελευταία φορά μαζί στην έπαυλη της pop star στο Rhode Island στα τέλη Αυγούστου, όταν η Swift διοργάνωσε ένα πάρτι στην πισίνα με πολλούς star.

Φωτογραφίες: Page Six / Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker