kiss-logo
Now playingTHE LOOK ROXETTE
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: Απαντά στους haters που σχολίασαν την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Queen
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Έτσι ακριβώς όπως έπρεπε απάντησε η Selena Gomez, δίχως φόβο και με πολύ πάθος, σε όλους εκείνους που σχολίασαν την αποκάλυψή της πως δε μπορεί να κάνει παιδιά.

Η Selena Gomez σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια το γεγονός ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει δικά της παιδιά, δίνοντας την ωραιότερα και πιο αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που την έκριναν αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη για τα προβλήματα υγείας της.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, "Only Murders in the Building" βρέθηκε στην εκδήλωση, "Women in Film" στο Beverly Hills που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.2024), λίγες ημέρες μόλις μετά την αποκάλυψή της πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

"Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτη και να λες στους ανθρώπους πότε χρειάζεσαι βοήθεια ή πότε θέλεις βοήθεια – αυτό δεν είναι ντροπή", δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Οπότε ναι, εκμυστηρεύτηκα ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω ένα παιδί. Ναι, αποκάλυψα ότι έχω διπολική διαταραχή. Άντε γ@@ε. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι".

Σε συνέντευξή της στο στο Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου, η Selena Gomez υπογράμμισε: "Δεν το έχω πει ποτέ αυτό... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό...".

Και έκλεισε το συγκεκριμένο θέμα ως εξής: "Αλλά είμαι πολύ καλύτερα τώρα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου".

Ο λύκος, η μεταμόσχευση νεφρού, η διπολική διαταραχή και η κατάθλιψη

Η Selena Gomez ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο. Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί.

Επίσης το 2020, αποκάλυψε ότι διαγνωστεί και με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη.

Εκεί, όπως τόνισε οφείλονται και οι σοβαρές διακυμάνσεις που βιώνει, τόσο στη διάθεση, όσο και στην ενέργειά της.

Δες το βίντεο!

Φωτογραφία: Vanity Fair / Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker