kiss-logo
Now playingWALK KWABS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

ABBA: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο Björn Ulvaeus

Ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bj.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ποτέ δε μπορείς να κλείσεις την πόρτα στην αγάπη που έρχεται στη ζωή σου και ο Björn Ulvaeus των ABBA παντρεύτηκε για τρίτη φορά στα 79 του χρόνια.

Ο Björn Ulvaeus παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Christina Sas με τον σταρ των θρυλικών ABBA να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στα 79 του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Νυρεμβέργη το 2021 και ξεκίνησε να βγαίνει την άνοιξη του 2022.

Ο Σουηδός τραγουδιστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του Christina Sas, 51 ετών, στην Κοπεγχάγη με στενούς φίλους και την οικογένειά του παρόντες.

Μέσω του Instagram, ο Björn αποκάλυψε τα χαρούμενα νέα ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα όπου η νύφη φορούσε ένα χακί φόρεμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Christina εργαζόταν για την εταιρεία των ABBA, τη Universal στη Γερμανία, η οποία κυκλοφόρησε το άλμπουμ τους "Voyage" το 2021.

Την επόμενη χρονιά, ο σταρ ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του, που είχε διάρκεια 41 ετών, με τη δεύτερη σύζυγό του, τη μουσική δημοσιογράφο Lena Kallersjo, 75 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Björn και η Lena, που έχουν δύο κόρες, την Emma, ​​42, και την Anna, 38, δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους και συμφώνησαν να μοιραστούν από κοινού τα περιουσιακά τους στοιχεία ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών.

Από το 1971 έως το 1979, ο Bjorn ήταν παντρεμένος με το μέλος του συγκροτήματος των ΑΒΒΑ, Agnetha Faltskog.

Απέκτησαν μαζί τη Linda, 49, και τον Peter, 44, και είχαν περάσει περισσότερο χρόνο μαζί τα τελευταία χρόνια μετά την επανένωση των ABBA. Εκείνη ήταν μόλις 19 χρόνων όταν γνώρισε τον Björn, ο οποίος ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερός της και στη συνέχεια μέλος ενός δημοφιλούς λαϊκού συγκροτήματος. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 1971, ένα έτος πριν σχηματιστούν οι Abba.

Φωτογραφίες: Telegraph, People / Πηγή: instyle.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker