kiss-logo
Now playingTHE LOOK ROXETTE
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Η μαμά του Travis Kelce εξηγεί γιατί είναι το ιδανικό ταίρι για εκείνη

Κι εμείς θα συμφωνήσουμε
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ειδύλλιο Taylor Swift & Travis Kelce, ήμασταν σίγουροι πως αυτή τη σχέση θα έγραφε ιστορία και η μαμά Kelce εξηγεί γιατί το βλαστάρι της είναι το ιδανικό ταίρι για την αγαπημένη superstar.

Η Donna Kelce αποκάλυψε στο Page Six τον λόγο που πιστεύει ότι η Taylor Swift είναι το τέλειο ταίρι για τον γιο της Travis Kelce.

Στην πρεμιέρα της σειράς "Grotesquerie", στην οποία πρωταγωνιστεί ο σταρ των Kansas City Chiefs, στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, η Donna είπε ότι βρίσκει "κάπως ενδιαφέρουσα" τη σχέση υψηλού προφίλ με την pop star.

"Είναι καλός τύπος. Πραγματικά είναι. Είναι καλός", σχολίασε. "Είναι ευγενικός. Είναι γενναιόδωρος. Και απ' ό,τι καταλαβαίνω, το ίδιο είναι κι εκείνη".

Η Donna πρόσθεσε για το ζευγάρι: "Ελπίζω να περνούν καλά".

Σχετικά με τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά 10 επεισοδίων του Ryan Muprhy για το FX, η Donna σημείωσε: "Ω, είναι τόσο φοβερό. Απλά να μπορείς να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που τους αρέσει απόλυτα να κάνουν, και ελπίζω αυτό να είναι κάτι που του αρέσει! Ξέρω ότι ήθελε να δοκιμάσει [την υποκριτική], οπότε θα δούμε πώς θα πάει".

Η 71χρονη - η οποία είναι επίσης μαμά του πρώην παίκτη των Philadelphia Eagles, Τζέισον - εξήγησε ότι "πάντα έλεγε" και στα δύο παιδιά της: "Αν κάνεις κάτι που αγαπάς να κάνεις, θα γίνεις πολύ καλός σε αυτό".

Αναγνώρισε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς αν ο Travis "αγαπάει να το κάνει", αλλά σημείωσε ότι είναι "μαθαίνει εύκολα, επειδή ασχολείται με τον αθλητισμό".

Ο Travis άρχισε να βγαίνει με την επίσης Swift πέρυσι.

Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker