kiss-logo
Now playingTONIGHT REAMONN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Προχωράνε οι συζητήσεις για το διαζύγιο

Τα φιλιά τις προηγούμενες ημέρες δεν άλλαξαν κάτι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να απολάμβαναν το brunch μαζί με τα παιδιά τους, με διαχυτικότητα και φιλιά, όμως Jennifer Lopez και Ben Affleck προχωρούν κανονικά τη διαδικασία του διαζυγίου τους.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω τους τους τελευταίους μήνες εν μέσω της κρίσης στον γάμο τους και του διαζυγίου. Αυτό το ζευγάρι, μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που έζησε και μια επανασύνδεση που έγινε talk of the town, πήρε την απόφαση να χωρίσει, καθώς το χάσμα ανάμεσά του ήταν αγεφύρωτο.

Τι κι αν τις προηγούμενες ημέρες τους είδαμε να γευματίζουν μαζί με τα παιδιά τους, ενώ μάρτυρες μετέφεραν ότι υπήρχε έλξη ανάμεσά τους και αντάλλασσαν φιλιά, οι διαδικασίες του διαζυγίου συνεχίζονται κανονικά. Τα έγγραφα κατατέθηκαν στις 20 Αυγούστου και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους. Το κλίμα ανάμεσα στη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck είναι ήρεμο και οι δυο τους έχουν καλή επικοινωνία, μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, τη Δευτέρα (23/09), το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι συναντήθηκε με δικηγόρο στο Los Angeles, προκειμένου να συζητήσει για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου του. Να σημειωθεί, ότι δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, συνεπώς ότι έχουν αποκτήσει από την ημέρα του γάμου τους το 2022 μέχρι σήμερα αποτελούν κοινή περιουσία.

Η εταιρεία παραγωγής του Ben Affleck, την οποία ίδρυσε το 2022 με τον συνέταιρό του, Matt Damon, το αρχοντικό των 68 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν για να στεγάσουν τον έρωτά τους, το brand με κοκτέιλ που λάνσαρε η τραγουδίστρια, αποτελούν κομμάτια αυτής της κοινής περιουσίας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός δούλεψαν για τέσσερις ταινίες.

Το πρώην ζευγάρι συνομίλησε με μια πολύ γνωστή δικηγόρο, η οποία είχε αναλάβει την έκδοση διαζυγίου του Ben Affleck από τη Jennifer Garner το 2018.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το διαζύγιο της Jennifer Lopez και του Μπεν Άφλεκ αποκλείεται να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025. Μπορεί η φλόγα ανάμεσά τους να αναζωπυρώθηκε στην τελευταία συνάντησή τους, ωστόσο προχωρούν κανονικά τις διαδικασίες για να επισημοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ισχυρίζεται πάντως στο Page Six, ότι οι δυο τους είχαν πάντοτε πολύ καλή σεξουαλική σχέση και η έλξη εξακολουθεί να υπάρχει.

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker