kiss-logo
Now playingWALK KWABS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: «Νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου»

Η νέα συνέντευξη για το "Joker: Folie à Deux"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ga.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Υπάρχει κάτι απίστευτα γοητευτικό στον τρόπο που η Lady Gaga μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, καθώς βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της, μουσικά και κινηματογραφικά.

Η Lady Gaga παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας "Joker: Folie à Deux" στο Λονδίνο και προκάλεσε ακόμα μία φορά πανικό. Το περιμέναμε; Ναι, γιατί είναι η Lady Gaga και ίσως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος σε ό,τι αφορά στο method dressing. Έκανε την εμφάνισή της με ένα θεαματικό ντύσιμο φόρο τιμής στη Harley Quinn, που υποδύεται στην ταινία, και μας άφησε ξανά άφωνους. Η ίδια, κατέφθασε στο Leicester Square μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky, και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Joaquin Phoenix.

"Η δική μου εκδοχή της Harley είναι τελείως δική μου, είναι πολύ αυθεντική για την ταινία και τους χαρακτήρες", δήλωσε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της. Και τώρα, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, η superstar μίλησε αποκλειστικά στο Access Hollywood για την εμπειρία της στον τρίτο πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής της. "Νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου", είπε αρχικά και τόνισε πως αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της. "Νιώθω πολύ υγιής και αυτό με βοηθάει να δημιουργώ με έναν πραγματικά ελεύθερο τρόπο, επειδή δεν αποσπάται η προσοχή μου από άλλα πράγματα, σκέφτομαι μόνο αυτό που θέλω να πω", συνέχισε.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky News, μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η Lady Gaga τόνισε πως «όλη η εμπειρία με ενέπνευσε διακαώς». «Ήταν τόσο καταπληκτικό να γνωρίσω αυτόν τον χαρακτήρα μέσα από τη μουσική, μέσα από το σενάριο, μέσα από το χορό, μέσα από όλη αυτή την τεράστια συνεργασία».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου και εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να παρασυρθούμε από τη μουσική, τον χορό και τον καταδικασμένο έρωτα των δύο πρωταγωνιστών.

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker