kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL LIAR BEYONCE & SHAKIRA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Justin Bieber: Ανησυχία για την υγεία του μετά τις αποκαλύψεις για τον Diddy

Η εμφάνιση που ανησύχησε
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bi.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ανησυχία φαίνεται να προκάλεσε η πρόσφατη "έξοδος" του Justin Bieber, μαζί με τη σύζυγό του Hailey, ύστερα από τις αποκαλύψεις για τον Diddy, τις κατηγορίες εις βάρος του και φυσικά, τη σύλληψή του.

Η άλλοτε στενή σχέση του Bieber με τον ράπερ δέχεται έντονη κριτική μετά το σκάνδαλο, καθώς κάποια βίντεο που δείχνουν τον 15χρονο Bieber να περνάει πολύ χρόνο με τον Diddy, ξαναήρθαν στην επιφάνεια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως υπήρξε θύμα του ράπερ.

Ο 30χρονος τραγουδιστής που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Hailey, δεν έχει σχολιάσει δημόσια το σκάνδαλο, αλλά η τελευταία του εμφάνιση, στην οποία ήταν αρκετά αδυνατισμένος προκάλεσε ανησυχία τους θαυμαστές του. Φορώντας ένα καπέλο, μαύρα γυαλιά, γκρι φούτερ και φαρδύ τζιν, ο Bieber εθεάθη σε δείπνο στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του.

Τέσσερις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους, οι φαν του Bieber έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 30χρονο, όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση.

Στο Twitter, ένας χρήστης έγραψε: "Φαίνεται σαν να περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν δείχνει χαρούμενος. Προσεύχομαι για αυτόν". Άλλος σχολίασε: "Δεν φαίνεται καλά και αυτό με στεναχωρεί", ενώ κάποιοι σημείωσαν ότι ίσως η πατρότητα ή τα προβλήματα με τον Diddy τον επηρεάζουν.

Φωτογραφίες: Daily Mail / Πηγή: protothema.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker