kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Diddy: Τι δήλωσαν για τον rapper Lance Bass και P!nk

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκοτεινά από ό,τι φανταζόμασταν
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site_1.jpg

φωτογραφίες από CNN
By
KISS 929

Η υπόθεση της σύλληψης του P.Diddy εξελίσσεται σε όλο και πιο σκοτεινή, καθώς εμπλέκονται μία σειρά από celebrities, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος μιλά για την κατάρρευση του Hollywood όπως το ξέραμε!

Ο διάσημος rapper κατηγορείται για εκβιασμό, trafficking και σεξουαλική κακοποίηση, με τον ίδιο να αρνείται όλα τα σενάρια. Στο πλαίσιο αυτό, η αγαπημένη P!nk κατηγορήθηκε πως η απουσία της από την ενεργό δράση του Χ σήμαινε αυτόματα την εμπλοκή της στην υπόθεση Diddy, με την ίδια να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της, προκειμένου καμία αποκάλυψη να μην οδηγήσει στο όνομά της.

Μόνο βέβαια, που σε αυτή τη θεωρία του ίντερνετ υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια, πως η P!nk έφυγε από το Χ πριν 8 μήνες.

"Δε ξέρω γιατί έγινα πρωτοσέλιδο αυτή την εβδομάδα, όμως έσβησα τον twitter λογαριασμό μου στις 6 Φεβρουαρίου", διευκρίνησε η ίδια μέσω instagram. "Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες που εξαπλώθηκαν αυτή την εβδομάδα και, ενώ έχω γνωρίσει ανθρώπους σε διάφορες περιστάσεις, δε συνδέομαι με κανέναν από αυτούς που αναφέρονται", ξεκαθάρισε η P!nk.

Από την άλλη, το μέλος των *NSYNC, Lance Bass αναφέρθηκε στο πώς o Diddy είχε προσπαθήσει να πείσει τον Justin Timberlake να παρατήσει το αγαπημένο συγκρότημα, προκειμένου να κάνει solo καριέρα (πριν την ώρα του).

"Τον κρυφάκουσα να λέει στον Justin 'χρειάζεται να παρατήσεις αυτούς τους μα**κες, πρέπει να κάνεις solo καριέρα, πρέπει να τους αφήσεις'", δήλωσε ο Bass σε νέο επεισόδιο του "Watch What Happens Live with Andy Cohen". "Και σκέφτηκα 'δε σε συμπαθώ πλέον, Diddy, στο ίδιο μου το show; Τι στο καλό'. Οπότε ποτέ δεν τον συμπάθησα", κατέληξε ο Lance.

Φωτογραφία: Page Six

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker