kiss-logo
Now playingTHE LOOK ROXETTE
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Justin & Hailey Bieber: Γιατί κρατούν τον μικρό Jack μακριά από τα πεθερικά

Συγκεκριμένα, μακριά από τους γονείς της Hailey
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Τον μικρό Jack Blues φαίνεται πως κρατούν μακριά από τα πεθερικά η Hailey και ο Justin Bieber.

Δημοσιεύματα θέλουν τη Hailey Bieber και τον σύζυγό της, Justin Bieber, να κρατούν αποστάσεις από τους γονείς της 27χρονης τώρα που απέκτησαν τον γιο τους. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, το ζευγάρι έχει συγκρουστεί εδώ και καιρό με τους γονείς του μοντέλου για θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις και τώρα φημολογείται πως κρατούν τον Stephen και την Kennya Baldwin μακριά από τον νεογέννητο εγγονό τους, Τζακ. 

Η 27χρονη ιδρύτρια της Rhode Beauty γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Justin Bieber τον Αύγουστο - και ενώ πολλές νέες μητέρες θα καλωσόριζαν τη βοήθεια των γονιών τους αυτή τη στιγμή, η Hailey - σύμφωνα με το δημοσιεύμα - είναι αποφασισμένη να κρατήσει αποστάσεις.

Ενώ ο πατέρας της γιόρτασε τη γέννηση του εγγονού του με μια ανάρτηση στο Instagram, η μητέρα του μοντέλου επέλεξε να μην επισημάνει τη στιγμή στη δική της ροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό, σύμφωνα με τη Daily Mail, υπογραμμίζει την τεταμένη σχέση της Hailey Bieber με τους γονείς της, η οποία φέρεται να άρχισε να «καταρρέει» περαιτέρω όταν η μεγιστάνας της ομορφιάς έμεινε έγκυος.

"Η σχέση της Hailey με την οικογένειά της έχει διαβρωθεί εδώ και αρκετό καιρό", δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στη DailyMail.com. "Ήταν πιο κοντά με τη μαμά της, αλλά αυτό άρχισε να καταρρέει όταν έμεινε έγκυος, επειδή δεν ήθελε να το πει στην οικογένειά της για μήνες". 

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι η κατάσταση που τελικά έσπρωξε τη Hailey Bieber στα άκρα ήταν όταν ο πατέρας της μοιράστηκε μια ανάρτηση που ζητούσε από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για τη Hailey και τον Justin, κάτι που προκάλεσε ανησυχία για το ζευγάρι.

"Χριστιανοί παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο", είχε γράψει σε στορυ του ο πατέρας του μοντέλου

"Η Hailey ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της όταν ο πατέρας της έκανε αυτήν την ανάρτηση και του είπε ότι δεν θέλει να ανακατεύεται στη ζωή της", σύμφωνα με την πηγή, η οποία ανέφερε επίσης ότι οι εντάσεις της Hailey με την οικογένειά της τροφοδότησαν την επιθυμία της να εγκαταλείψει το Baldwin για να γίνει "κυρία Bieber" το 2018.

"Η Hailey ήθελε να μη συνδέεται με το όνομα Baldwin εδώ και χρόνια και ήταν περισσότερο από ευτυχής να αλλάξει το επώνυμό της σε Bieber τη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Justin", αποκάλυψε η πηγή που μίλησε στο βρετανικό μέσο.

Hailey Bieber: "Δεν είμαι κοντά με την οικογένειά μου"

Η Hailey Bieber παραδέχτηκε πρόσφατα ότι δεν είναι τόσο κοντά με την οικογένειά της όσο παλιά. "Δεν είμαι σούπερ κοντά με την οικογένειά μου σε αυτό το σημείο της ζωής μου", δήλωσε στο περιοδικό W Magazine στο εξώφυλλό της για το ειδικό τεύχος που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. 

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Hailey διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ένιωθε σαν το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας σε σύγκριση με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Alaia.

"Είναι σχεδόν σαν ο μπαμπάς της, η μαμά και η αδελφή της να είναι σε μια ομάδα και εκείνη πιστεύει ότι είναι εναντίον της, γι' αυτό επιλέγει να μην συνδέεται αυτή τη στιγμή", ανέφερε η πηγή. 

Ένας άλλος βασικός λόγος για την επιδείνωση της δυναμικής της οικογένειάς της έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τις διαφορετικές απόψεις σε πολιτικά και θρησκευτικά θέματα.

"Ο μπαμπάς της είναι φανατικός θρησκευόμενος και η μαμά της κάνει ό,τι της λέει ο μπαμπάς της να κάνει", αναφέρει σε άλλο σημείο η πηγή που μίλησε στη DailyMail. 

Ο Stephen έγινε χριστιανός μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump, υποστηρίζοντάς τον μάλιστα το 2016. Ο Stephen και η Kennya είναι σκληροπυρηνικοί ευαγγελιστές που είναι πολύ ανοιχτοί για τις πεποιθήσεις τους στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες: W Magazine, reader.gr / Πηγή: reader.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker