kiss-logo
On airΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Diddy: Περιμένει τη δίκη του και ποστάρει μέσα από τη φυλακή

Συνεχίζονται οι καταγγελίες εις βάρος του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

di.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή, όμως ο Diddy - περιμένοντας τη δίκη του την άνοιξη του 2025 - αποφάσισε να επιστρέψει στο instagram!

Τι κι αν βρίσκεται στη φυλακή, τι κι αν κατηγορείται για εγκλήματα και εγκλήματα, τι κι αν η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον του, ο Diddy δεν τα παρατάει. Ο μουσικός παραγωγός επιμένει στην αθωότητά του, διαψεύδοντας ό,τιδήποτε προσβάλει το όνομα και τη φήμη του. Την ίδια στιγμή, οι καταγγελίες εις βάρος του πληθαίνουν.

Να θυμίσουμε πως ο Diddy κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σωματεμπορία και κακοποίηση από ανθρώπους και των δύο φύλων. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ και αφορά πράξεις που έγιναν από τα 90’s μέχρι σήμερα. Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση, συλλέγοντας νέα στοιχεία για την παράνομη δράση του.

Και μέσα σε όλο αυτό, ο Diddy προσπάθησε να επισκιάσει το χάος που έχει προκληθεί από τις καταγγελίες, κάνοντας μία ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του στα social media, την οποία απέκτησε από την πρώην σύντροφό του Dara Tran. Ο ράπερ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τους, γράφοντας: "Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια πολλά αγάπη μου. Χρόνια πολλά. Ο μπαμπάκας σε αγαπάει".

Όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα, δεν είναι γνωστό, αν ο Diddy έκανε μόνος την ανάρτηση, δηλαδή έχει κινητό στη φυλακή, ή ζήτησε από κάποιον άλλον να κάνει αυτό το post στον λογαριασμό του. Ο 54χρονος φαίνεται πως θα μείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι τη δίκη, καθώς τα τρία αιτήματα αποφυλάκισης που έθεσε απορρίφθηκαν. Ο ίδιος κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και έχει επισκεπτήριο μία φορά την εβδομάδα για μία ώρα.

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker