kiss-logo
Now playingLOVE YOUR VOICE JONY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Γάμος αλά Kiss...

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Text Size:
  • A
  • A
  • A

wedding.jpg

Συντονιστείτε στους 92,9 και κερδίστε
Συντονιστείτε στους 92,9 και κερδίστε
By
KISS 929

Eσείς τραβήξτε μία selfie με το ταίρι σας και ανεβάστε τη φωτογραφία στο inbox, στη σελίδα του Kiss 92,9στο Facebook. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση ανάρτηση της φωτογραφίας σας στο άλμπουμ ''Γάμος αλά ...Kiss'', ώστε να είναι ορατή. Τα τρία ζευγάρια ακροατών κερδίζουν το γαμήλιο δώρο του Kiss 92,9 και της PICME.GR.

 

Τα τρία ζευγάρια κερδίζουν αναλυτικά:

  • Όλη τη φωτογραφική κάλυψη από τις πρόβες νυφικού έως και την επόμενη μέρα
  • Όλη την κάλυψη video
  • Μπομπονιέρες και προσκλητήρια
  • Τρία Ψηφιακά άλμπουμ
  • Βίντεο κλιπ
  • Εναέρια βιντεοσκόπηση με drone

Από τον Kiss 92,9 και την PICME.GR ακόμα:

  • Mουσική στη γαμήλια δεξίωση από παραγωγό / DJ του Kiss 92.9
  • Hχητική εγκατάσταση
  • Μεταφορά την ημέρα του γάμου με πολυτελέστατη Rolls Royce.

Νικήτρια συμμετοχή για τον πρώτο κύκλο διαγωνισμού, αναδεικνύεται αυτή του ζευγαριού:

Stefanos Stoukogeorgos & Aman Pia.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

-------------------------------------------------------------

Η picme.gr προτείνει και προσφέρει δωρεάν μια φωτογράφιση σε όλα τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται.Τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί στις υπηρεσίες γάμου της Picme.gr η αεροφωτογράφηση και η αεροβιντεοσκόπηση. Ο γάμος δεν είναι μόνο μια κοινωνική εκδήλωση είναι μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις της ζωής, γεμάτες εικόνες που αποτυπώνουν συναισθήματα. Οι φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου, συντροφεύουν το ζευγάρι στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του για να θυμάται τις όμορφες εκείνες στιγμές αγάπης που μοιράστηκε με δικούς του ανθρώπους.

Ο γάμος για την Picme.gr δεν ξεκινάει από την εκκλησία, αντιθέτως ξεκινάει πολύ πιο νωρίς με την πρόβα νυφικού, το γαμπριάτικο κοστούμι,το νυφικό κρεβάτι, στιγμές με τους αγαπημένους, το ντύσιμο και το μακιγιάζ της νύφης, το ντύσιμο του γαμπρού, τον στολισμό της εκκλησίας, τον στολισμό του χώρου δεξίωσης και τέλος η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της επόμενης μέρας. Με διάθεση να κρατηθούν ζωντανές όλες αυτές τις όμορφες στιγμές πριν κατά την διάρκεια και μετά την είσοδο σας στην εκκλησία, η Picme.gr με την ομάδα της, εξασφαλίζει με έναν μοναδικό τρόπο ώστε να παραμείνει η μέρα αυτή ανεξίτηλη στον χρόνο.

Η Picme.gr σας προτείνει και σας προσφέρει μια δοκιμαστική φωτογράφιση για να χτίσουμε μαζί το άλμπουμ της ζωής σας. Η προσωπική επαφή της Picme.gr με το ζευγάρι αλλά και με τους αγαπημένους τους είναι το κλειδί για την όμορφη ατμόσφαιρα της ξεχωριστής αυτής ημέρας από το πρώτο κοίταγμα στον καθρέπτη έως την τελευταία στροφή του χορού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται την αυτόματη, ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker