kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Κερδίστε μια μηχανή και κάψουλες Iperespresso illy

Πείτε την καλημέρα σας στο Breakfast Show και κερδίστε μια μηχανή Iperespresso Illy και τις κάψουλες του μήνα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πείτε την πρώτη καλημέρα στο Breakfast Show και κερδίστε μια μηχανή Iperespresso μαζί με τις κάψουλες του μήνα και ζήστε την απόλυτη Iperεμπειρία Illy στο σπίτι!

Συντονιστείτε κάθε πρωί στον 92,9 Kiss και με την πρώτη καλημέρα στην Ελένη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Μυριώτη, μπορείτε να διεκδικήσετε μια μηχανή και κάψουλες Iperespresso Illy.

Aνακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό για τέλειο espresso illy στο σπίτι. Κάθε φορά.

Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά στον 92,9 Kiss μέσω του viber...

Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στις 7.00 το πρωί, στο Breakfast Show με την Ελένη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Μυριώτη!

  • Ιperespresso illy!
  • Φτιαγμένοι ο ένας για το άλλον”.

Ανακαλύψτε και εσείς τον απόλυτο συνδυασμό μηχανής και κάψουλας “Ιperespresso” και ζήστε και εσείς την απόλυτη IPEREΜΠΕΙΡΙΑ espresso στο σπίτι.

Οι μηχανές Iperespresso είναι ιδανικά σχεδιασμένες για τις πρωτοποριακές κάψουλες Ιperespresso. Χάρη στο φημισμένο χαρμάνι illy (από 9 εκλεκτές ποικιλίες 100% Arabica), τα 6,7 γρ. καφέ ανά κάψουλα και το σύστημα εκχύλισης σε δύο φάσεις, οι κάψουλες Ιperespresso σας χαρίζουν ένα ρόφημα απαράλλακτα τέλειο, κάθε φορά: με δεμένο σώμα, έντονο άρωμα, βελούδινη κρέμα με διάρκεια, πάντα σε σωστή θερμοκρασία... σαν να δημιουργήθηκε από έναν έμπειρο barista. Με τη μηχανή και τις κάψουλες Iperespresso μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός espresso illy, στον προσωπικό σας χώρο.

 

Συντονιστείτε στο Breakfast Show με την Ελένη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Μυριώτη καθημερινά στον 92,9 Kiss.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker