kiss-logo
Now playingYOU FOUND ME FRAY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 14:00 - 23:50
Listen live on kiss

Chappell Roan: Επέστρεψε με το νέο τραγούδι «The Giver» σε country style

Η νέα μεγάλη ποπ ηρωίδα της Αμερικής ακολουθεί το νέο-country ρεύμα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To 2024 ήταν μια χρονιά που είδε την αμερικανική και τη βρετανική μουσική βιομηχανία να καθορίζεται από μια νέας κοπής επιστροφή στην country μουσική με πρωταγωνιστές κραταιούς αλλά και ανερχόμενους pop stars. Από τα επικών διαστάσεων εγχειρήματα της Beyonce και του Post Malone και τα εκλεκτικά συγγενή «Cowboy Carter» και «F-1 Trillion» αντίστοιχα μέχρι τα υβριδικά wonder hits τύπου «A Bar Song» του Shaboozey η country είχε την τιμητική της, είτε ως κεντρική πηγή έμπνευσης, είτε ως αναφορά, είτε ως πεδίο κουλτούρας που άνοιξε για να περιμένει φιλόδοξους πειραματισμούς που οι κάτοικοι του Νάσβιλ μάλλον δεν θα είχαν δει εύκολα να έρχονται. Και το νέο-country αυτό ρεύμα ως νέο πεδίο ασκήσεων εκπροσώπων της mainstream μουσικής φαίνεται να συνεχίζεται με την πιο πρόσφατη εγγραφή να μην είναι άλλη από αυτή τoυ νέου wonder girl της παγκόσμιας pop, Chappell Roan. H breakout star – φαινόμενο έκανε για μια ακόμη φορά την έκπληξη ξεστρατίζοντας λίγο από τη συνήθη συνταγή των τεράστιων, πρόσφατων επιτυχιών της και κυκλοφορώντας το «The Giver» σε παραγωγή Dan Nigro, ένα upbeat country – style κομμάτι, ως τον δικό της ιδιοσυγκρασιακό φόρο τιμής σε ένα είδος που όπως λέει η ίδια έχει σημαντική θέση στην καρδιά της.

Η βραβευμένη με Grammy Chappell Roan, κυκλοφορεί το «The Giver», ένα δυναμικό country κομμάτι
«Έχω ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου για την country μουσική. Μεγάλωσα ακούγοντας αυτή τη μουσική κάθε πρωί και κάθε απόγευμα στο σχολικό λεωφορείο, στροβιλιζόταν γύρω μου στις υπαίθριες φωτιές, στα παντοπωλεία και στα μπαρ karaoke. Πολλοί με έχουν ερωτήσει αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω ένα country album. Η απάντησή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνω τραγούδια που με κάνουν χαρούμενη και με κάνουν να περνάω καλά. Αυτή είναι απλώς μια δική μου country. Ήθελα να γράψω το τραγούδι “Save A Horse (Ride a Cowboy)” των Big & Rich αλλά με τον δικό μου τρόπο, τον τρόπο της Chappell. των Οι country ντίβες μπορούν να συνεχίσουν να οδηγούν το είδος τους, εγώ είμαι απλώς εδώ για να κάνω τη δικιά μου στροφή, έναν μικρό gay λαρυγγισμό – αυτό είναι όλο». Έτσι απαντάει η Chappell Roan στους fans της που κάπως ανήσυχοι για το νέο της τραγούδι και για το κατά πόσο αυτό θα τη βγάλει από την τροχιά ενός ακόμα signature album, όπως αυτό διαφαινόταν με το προηγούμενο single της «Good Luck, Babe!», προλαβαίνοντας παράλληλα και τα όποια νέα επεισόδια της γκρίνιας των υπέρμαχων της «ανόθευτης» country.

Τα στοιχήματα για το επόμενο, πολυαναμενόμενο δισκογραφικό βήμα της Αμερικής συνεχίζεται. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε την Chappell Roan να αλλάζει κοστούμια σαν ένα υβριδικό Barbie Girl και να μεταμορφώνεται σε δικηγόρο, οδοντίατρο και οικοδόμο στο video clip του «The Giver» τραγουδώντας όλο νόημα «You ain’t got to tell me, It’s just in my nature, So take it like a taker, ’cause baby, I’m a giver, Ain’t no need to hurry, ’cause baby, I deliver, Ain’t no country boy quitter, I get the job done».

Φωτογραφία/Πηγή: athensvoice.gr

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker