kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 19:00 - 22:00
Listen live on kiss

Ο Sting και ο Lewis Capaldi έκαναν εμφάνιση έκπληξη σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια φιλανθρωπική εκπομπή επέστρεψε με επιτυχία μετά από έξι χρόνια, στην οποία έκαναν έκπληξη με την εμφάνισή τους ο Sting και ο Lewis Capaldi.

Η εκπομπή Sunday for Sammy, που συνήθως πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, αλλά τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε το 2020, επέστρεψε την Κυριακή στο Utilita Arena του Newcastle για να συγκεντρώσει χρήματα για τοπικούς ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Η εκπομπή, στην οποία συμμετέχουν γνωστοί αστέρες της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής από τη βορειοανατολική Αγγλία, ξεκίνησε το 2000 προς τιμήν του ηθοποιού Sammy Johnson, γνωστού για τους ρόλους του στις σειρές Auf Wiedersehen, Pet και Spender, ο οποίος πέθανε το 1998.

Φέτος, μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν ήταν ο Matty Healy, frontman των The 1975 και γιος ενός από τους ιδρυτές της εκδήλωσης, του Tim Healy ενώ το ενδιαφέρον κέντρισε η εμφάνιση έκπληξη από τον Sting και τον Lewis Capaldi.

 

Πηγή BBC / φωτογραφία John Millard

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker