kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε την πρεμιέρα του "T2 Trainspotting"

«Η συμμορία επέστρεψε και το πολυαναμενόμενο sequel του Danny Boyle είναι απόλυτα τραγικό, αστείο και σέξι»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Η συμμορία επέστρεψε και το πολυαναμενόμενο sequel του Danny Boyle είναι απόλυτα τραγικό, αστείο και σέξι». The Sun

«Ένα σπάνιο sequel που λειτουργεί το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα από την πρώτη ταινία». Indie London

«Εκτυφλωτικό». NME

Τι έκανες τα τελευταία εικοσιένα χρόνια;

«Έχουν περάσει 21 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και θεωρητικά τόσα χρόνια είναι πολλά για να γίνει sequel» λέει ο Boyle. «Η καθυστέρηση δεν ήταν επιτηδευμένη. Το συζητούσαμε για χρόνια. Αλλά τελικά, αυτό δίνει στην ταινία λόγο ύπαρξης. Όταν βάζεις τους ηθοποιούς δίπλα στο πώς έμοιαζαν δύο δεκαετίες πριν, αυτό είναι σκληρό. 10 χρόνια πριν, δεν ήταν τόσο διαφορετικοί. Τους έκανα πλάκα και τους έλεγα ότι πρέπει να ενυδατώνονται συνέχεια! Αλλά 20 χρόνια είναι πολύ καιρός και το νιώθεις αυτό. Οι τύποι είναι πολύ καλά με το πώς είναι τώρα και πώς θα φαίνονται σε σύγκριση με πριν. Ήταν τίμιο. Δεν ντράπηκαν και η ταινία έχει να κάνει μ’ αυτό».

Δείτε την πρεμιέρα της ταινίας T2 Trainspotting!

Γίνεται να επιστρέψεις στη νιότη σου; Κι αν ναι, είσαι τουρίστας ή ξεναγός; Ο Danny Boyle έρχεται να απαντήσει στην ερώτηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αναλλοίωτο χιούμορ. Το T2 Trainspotting είναι ένα δείγμα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης, όπως ένα γνήσιο, ανθρωποκεντρικό, εκκεντρικό και μεγαλόψυχο σινεμά ξέρει να επιδεικνύει. Η θρυλική παρέα επιστρέφει για να μαλώσει, να παίξει ξύλο, να κλέψει αλλά και να θυμηθεί, να διαπιστώσει την πλάνη του να πιστεύεις ακράδαντα στα κίνητρα σου, να κάνει απολογισμό, να δοκιμάσει τις ίδιες χημείες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Εξαιρετικές οι ερμηνείες των Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle που σηκώνουν με ελαφρότητα και απόλυτη επίγνωση στους ώμους τους το βάρος της μεγάλης επιτυχίας που πριν από 21 χρόνια τους καταχώρησε ανεπιστρεπτί στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα.

Ευρηματική η σκηνοθεσία του ώριμου και την ίδια στιγμή νεανικού Danny Boyle που τόλμησε να συνομιλήσει με μια ταινία-ορόσημο: με τη δική του ταινία-ορόσημο για την ακρίβεια.

Αριστοτεχνικό το σενάριο του John Jodge, που ξέρει να συμπυκνώνει την αγάπη, τη ζήλια, την προδοσία, τη ματαίωση και την ελπίδα στους διαλόγους και φυσικά στους αξέχαστους μονολόγους του, που και σ’ αυτή την ταινία χορηγεί σε σωστές και ακαριαίες δόσεις.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Μπείτε στο facebook event για να έχετε συνεχή ενημέρωση για την ταινία.

  • To T2 Trainspotting βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Μαρτίου, από τη FeelGood Entertainment.
  • Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις μέσα από τις εκπομπές του Kiss 92,9.
  • H προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 21:00, σε μυστική τοποθεσία που θα ανακοινωθεί μόνο στους νικητές.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker