kiss-logo
Now playingFUOCO NEL FUOCO EROS RAMAZZOTTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Υπέροχα δώρα Mi από τη Xiaomi

Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά στην πρωινή ζώνη του Kiss 92,9
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το καλύτερο δώρο είναι αυτό που είναι πρακτικό και το προσφέρεις συνοδεύοντας το με τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Διεκδικήστε στον Kiss 92,9 μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, δώρα Mi από τη Xiaomi και βάλτε τα αμέσως στη ζωή σας.

Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά στο «Πρωινό στον Kiss» και κάντε δικά σας:

  • Ένα Smartphone Mi A1
  • Μία έξυπνη λάμπα γραφείου Mi Led Desk lamp
  • Μία έξυπνη ζυγαριά νέας γενιάς και ένα έξυπνο ρολόι fitness Mi band 2

 

Ακούστε στο «Πρωινό στον Kiss» το τραγούδι σινιάλο και δηλώστε συμμετοχή για τη κλήρωση που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Mi Magic Christmas από τη Xiaomi

  • Κάθε μέρα γιορτή στον Kiss Fm 92,9!
  • Σου φτιάχνει τη μέρα!

 

Mi A1 – Smartphone

Η μόνη κάμερα που χρειάζεστε!
Πραγματική Dual Camera με 2x Optical Zoom
Unlimited Cloud Photo Backup για πάντα στο Google Photos
Premium Μεταλλική σχεδίαση
Το Mi A1 είναι το νέο κινητό της Xiaomi που διαθέτει Dual Camera των 12M, όπου ο ένας φακός χρησιμοποιείται ως ευρυγώνιος και ο δεύτερος λειτουργεί ως τηλεφακός, για κάνετε zoom χωρίς να υπάρχει απώλεια στην ποιότητα της φωτογραφίας. Το Mi A1 είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi σε συνεργασία με τη Google. Χρησιμοποιεί το Android One και θα έχετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις από την πρώτη στιγμή.
Η 5.5’’ IPS οθόνη του Mi A1, με κυρτότητα στις άκρες, είναι ιδανική για διάβασμα, gaming και παρακολούθηση βίντεο. Το Mi A1 είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και σε συνδυασμό με τα 4GB RAM, θα σας χαρίσουν μία τέλεια εμπειρία χρήσης.
 

Mi LED Desk Lamp

Έξυπνη λάμπα γραφείου με 4 προφίλ φωτισμού
Χωρίς τρεμόπαιγμα / Έξυπνη αναπροσαρμογή φωτεινότητας και θερμοκρασίας χρώματος / 2 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού/ Ανθεκτικός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός
Μια νέα εμπειρία στο… φως
Η Mi LED Desk Lamp είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει το τρεμόπαιγμα που προξενεί κόπωση και προβλήματα στην όρασή σας. Μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ενώ διατίθενται 4 προεπιλεγμένες λειτουργίες φωτεινότητας που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά σενάρια και απαιτήσεις χρηστών. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται σε ένα απλό, κομψό και καλαίσθητο μεταλλικό περίβλημα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σχεδιασμένο με γνώμονα την ακρίβεια.
 

Mi Body Composition Scale & Mi Band 2– Fitness Tracking

Έξυπνη ζυγαριά νέας γενιάς που συνδέεται με το κινητό σας, δίνοντάς σας πληροφορίες όπως Βάρος, ΔΜΣ, Μεταβολισμό, Μυϊκή μάζα, Λίπος σώματος, Ποσοστό νερού, Μάζα οστών, Μέγεθος σώματος & Body score. Τόσο έξυπνη που συνδέεται με smartphone (Android 4.4, iOS 7 ή νεότερο), Σύνδεση με Bluetooth 4.0 και Οθόνη LED.
 

Mi Band 2

Οθόνη OLEDΚουμπί αφήςΒηματόμετρο Μέτρηση καρδιακού παλμούΈλεγχος ύπνουΑνθεκτικό στο νερόΔιάρκεια μπαταρίας 20 ημέρεςΔόνηση Ειδοποίηση Εφαρμογών
Το Mi Band 2 χρησιμοποιεί οθόνη OLED για να βλέπετε περισσότερα με μια ματιά.
H οθόνη του δείχνει την ώρα και με το πάτημα στο κουμπί αφής μπορείτε να δείτε τα βήματα και τον καρδιακό παλμό.
Το Mi Band 2 επίσης γνωρίζει την ταυτότητα σας. Όταν είστε κοντά στο Smartphone σας με σύστημα Android, ξεκλειδώνει αμέσως – χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα, και σας ειδοποιεί για κλήσεις, μηνύματα και υπενθυμίσεις που έχετε ορίσει. Η μπαταρία του έχει διάρκεια 20 ημέρες ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό, ιδρώτα, καλλυντικά και σκόνη.
Σημείωση: Απαιτείται η σύνδεσή του με κινητό τηλέφωνο τύπου Smartphone με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android, μέσω δωρεάν εφαρμογής, που βρίσκεται στο App Store ή το Google Play αντίστοιχα.
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker