kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Megaron Spring Festival

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ της Άνοιξης με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που υπόσχεται στο κοινό ξεχωριστές εμπειρίες πολιτισμού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ της Άνοιξης.

Διεθνούς φήμης σύνολα, βραβευμένοι μουσικοί, διάσημοι χορογράφοι και εκπρόσωποι από το ευρύτερο φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας εμφανίζονται στη σκηνή του Μεγάρου, σε ένα και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που υπόσχεται στο κοινό ξεχωριστές εμπειρίες πολιτισμού.  

92.9 KISS ART DAYS: Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ της Άνοιξης στον 92.9 Kiss, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

 

  • Σάββατο 1η Απριλίου:

Την 1 η  Απριλίου, στο Megaron Spring Festival, ο πολυβραβευμένος πιανίστας Ραφάλ Μπλέχατς, που έχει συνδυάσει το όνομά του με την απαράμιλλη εκφραστικότητα του Σοπέν, συναντά τη Sinfonia Varsovia στο 2ο κοντσέρτο του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη. Την ίδια βραδιά, ο χειμαρρώδης αρχιμουσικός Αλεξάνταρ Μάρκοβιτς διευθύνει τη διεθνούς κύρους ορχήστρα της Βαρσοβίας στην εισαγωγή από τον Ελεύθερο Σκοπευτή του Καρλ Μαρία φον Βέμπερ και τη σπαρακτική 2 η  συμφωνία του Κζίστοφ Πεντερέτσκι.
 

  • Δευτέρα 3 Απριλίου:

Στις 3 Απριλίου, μία κατανυκτική μουσική εμπειρία: Το πολυβραβευμένο φωνητικό σύνολο Vox Clamantis παρουσιάζει το συγκλονιστικό έργο “Passio” του Άρβο Παίρτ , βασισμένο στα Κατά Ιωάννην Πάθη, για σολίστ, χορωδία, οργανικό σύνολο και εκκλησιαστικό όργανο. Αρχέγονη πνευματικότητα, με την αμεσότητα της ανθρώπινης φωνής. Vox Clamantis - Μια μυσταγωγική συναυλία.

 

  • Τρίτη 4 Απριλίου:

Η κορυφαία βιολονίστα Βίλντε Φρανγκ με τον βιρτουόζο πιανίστα Ντένις Κοζούχιν στις 4 Απριλίου στο Μέγαρο: Μια συνάντηση κορυφής δυο μουσικών με σπάνια δεξιοτεχνική και εκφραστική ποιότητα! Εμβληματικά έργα Εμβληματικά έργα μουσικής δωματίου του 19ου και 20ου αιώνα, σε ένα πολυαναμενόμενο ρεσιτάλ στο Μέγαρο 4 Απριλίου Βίλντε Φρανγκ και Ντένις Κοζούχιν στο Megaron Sping Festival.

 

  • Τετάρτη 5 Απριλίου:

Ερωτευμένη με τον Στραντιβάρι: Ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο πάθος για τη μουσική! Στις 5 Απριλίου, η διάσημη σολίστ του βιολιού Ζανίν Γιάνσεν δοκιμάζει δώδεκα βιολιά του θρυλικού κατασκευαστή Στραντιβάρι και ερμηνεύει έργα που ταιριάζουν στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα του καθενός. Στο πιάνο, ο διάσημος αρχιμουσικός Antonio Pappano.

 

  • Πέμπτη 6 Απριλίου:

Ανσάμπλ Εντερκον-ταμ-πορέν. Ένα εμβληματικό σύνολο που εμπνέει τους μεγαλύτερους συνθέτες της εποχής μας και ένας υπερταλαντούχος ευρηματικός αρχιμουσικός! Στο Φεστιβάλ της Άνοιξης, στο Μέγαρο, ο ανεξάντλητος νεαρός μαέστρος, ηθοποιός και δημιουργός Ντυλάν Κορλέ συναντά το Ανσάμπλ Εντερκον-ταμ-πορέν: Εμπνευσμένο και πρωτοποριακό, το διάσημο σύνολο από το Παρίσι παρουσιάζει έργα Μαρές, Ξενάκη, Λίγκετι, καθώς και το έργο “A hug to die” της συνθέτριας Σοφίας Αβραμίδου. Mια σύγχρονη μουσική «γεωμετρία» δοκιμάζει το πνεύμα και τις αισθήσεις μας.  

 

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker