kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Sweet Factory Festival

Το Sweet Factory Festival υπόσχεται να φέρει για πρώτη φορά, όλα τα γλυκά, σε ένα festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Sweet Factory Festival 
Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Kυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ
Ώρες προσέλευσης 11:00 - 23:00.

 

Το Sweet Factory Festival υπόσχεται να φέρει για πρώτη φορά, όλα τα γλυκά, σε ένα festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Από κλασικά αγαπημένα γλυκίσματα μέχρι καινοτόμες δημιουργίες, το φεστιβάλ μας έχει κάτι για όλους.

► Ο 92.9 Kiss εκπέμπει ζωντανά το πρόγραμμά του από το Sweet Factory Festival την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 με την Χριστίνα Γιαννοπούλου και την καλύτερη 90s To Now μουσική !

  • Διεκδικήστε στον 92.9 Kiss διπλές προσκλήσεις για το Sweet Factory Festival.
  • Οι προσκλήσεις ισχύουν για την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

 

Αφεθείτε σε όλες τις λαχταριστές επιλογές ανάμεσα σε σοκολάτες, παγωτά, καραμέλες, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, βάφλες,  cupcakes και πολλά άλλα!

Το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ μετατρέπεται σε ένα τεράστιο εργοστάσιο γλυκών δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν στο Sweet Factory School, μια σειρά από σεμινάρια και workshops από ειδικούς του χώρου στην παραγωγή γλυκών. 

Οι μετρ του είδους έχουν συγκεντρώσει την «ανφαν γκατέ» γλυκών από όλη την Ελλάδα και σας προσκαλούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ γλυκών, ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Για πρώτη φορά όλα τα γλυκά μαζεμένα !

Για τρεις μέρες η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται Πειραιώς 100 στο Γκάζι θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά: σοκολάτες, παγωτά, καραμέλες, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, βάφλες και cupcakes θα έχουν την τιμητική τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην πιο γλυκιά μας αδυναμία!

Δεκάδες καταστήματα με όλων των ειδών τις λιχουδιές, δημιουργούν το πιο λαχταριστά γλυκό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο εμπλουτίζεται με σεμινάρια και workshops από γνωστούς pastry chefs και food bloggers, happenings και ένα μουσικό stage.

  • Αγορά εισιτηρίων: more.com

 

 

 

Sweet Factory Festival
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Πειραιώς & Ερμού, Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός).

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker