kiss-logo
Now playingLOVE YOURSELF JUSTIN BIEBER
On airKissFM -
Listen live on kiss

"Ring of Fire": Το νέο τραγούδι της Lykke Li για την ταινία του Netflix "Damsel"

Πρωταγωνίστρια η Millie Bobby Brown
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Με ένα μαγευτικό cover στο "Ring of Fire" του Johnny Cash, η Lykke Li συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της αναμενόμενης ταινίας του Netflix, "Damsel" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming την Παρασκευή 8 Μαρτίου με πρωταγωνίστρια τη Millie Bobby Brown του "Stranger Things".

Η αγαπημένη Σουηδή δημιουργός και καλλιτέχνιδα παρουσιάζει τη δική της εκδοχή στο iconic "Ring of Fire", το οποίο χρησιμοποιείται στα end credits της ταινίας, ενώ το cover ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη χρονική περίοδο για την ίδια, λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

"Ήμουν στη φάση του μωρού και ειλικρινά, δεν έκανα τίποτα", δήλωσε σε συνέντευξή της, όμως η ενέργεια και το συναίσθημα που παρουσιάζει σε αυτή την ερμηνεία είναι μία ακόμα απόδειξη της αυθεντίας και της δυναμικής που χαρακτηρίζει τη μουσική καριέρα της Lykke Li μέχρι αυτό το σημείο.

Το "Ring of Fire" ήρθε σε συνεργασία με τον παραγωγό Andrew Sarlo. "Για να είμαι ειλικρινής, η μοναδική εκδοχή που άκουγα σε όλη μου τη ζωή ήταν εκείνη του Johnny Cash, οπότε υπήρχε πραγματική ιστορία", ανέφερε η Lykke Li. "Υπάρχει μία ποιότητα που σε στοιχειώνει στο να ερωτεύεσαι. Είναι πραγματικά σαν να μπαίνεις σε ένα δαχτυλίδι φωτιάς".

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker