kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Αποκαλύπτει το τραγούδι που άλλαξε τα πάντα στον δίσκο "radical optimism"

Η στιγμή που οι σκέψεις της έγιναν album
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από Stereogum
By
KISS 929

Είμαστε περίπου έναν μήνα μακριά από την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου της Dua Lipa, "radical optimism" και η αγαπημένη star αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το τραγούδι που άλλαξε τα πάντα, σε μία "εύρηκα" στιγμή στο στούντιο.

Η δημιουργική διαδικασία μπορεί ενίοτε να είναι πολύ περίπλοκη για τους καλλιτέχνες, όμως υπάρχει πάντα εκείνη η μία στιγμή που ξαφνικά "δένει" τα πάντα στο σωστό αποτέλεσμα, και αυτή η στιγμή για τη Dua και το "radical optimism" ήταν το τραγούδι "illusion".

"Αυτό ήταν το τραγούδι όπου ένιωσα στιχουργικά πως έχω το 'radical optimism'. Ένιωσα πολύ δυνατή σε εκείνη τη στιγμή ενώ το έγραφα, επειδή πραγματικά έβλεπα τα σκ*τά κάποιου από το παρελθόν υποθέτω, μιας που δεν έχω καλύτερη λέξη να το περιγράψω, κατανοώντας την κατάσταση για αυτό που είναι και διασκεδάζοντας με ό,τι συμβαίνει, ακόμα και εάν βλέπεις τι γίνεται μπροστά στα μάτια σου", δήλωσε η Dua, η οποία δεν έχει κρύψει πως η δημιουργική δύναμη πίσω από αυτό το album είναι έως έναν μεγάλο βαθμό, η προσωπική της ζωή.

Στο "illusion" φυσικά δεν ήταν μόνη, καθώς τόνισε και τη συμβολή των Kevin Parker και Danny L Harle

"Όταν ο Kevin και ο Danny ήρθαν και μπήκαν τα live drums και τα synths και αυτό το μεγάλο μουσικό breakdown, στο μυαλό μου ήταν η μεγάλη dance στιγμή, τότε όλα έδεσαν μαζί και απλά το ένιωσα", ανέφερε η Dua. "Εκείνη ήταν η στιγμή που έπρεπε να είμαι πολύ ευάλωτη και ανοιχτή και ειλικρινής για το τι συνέβαινε εκείνη την περίοδο στη ζωή μου. Όμως νιώθω πως γενικά, σε όλο τον δίσκο, μεγάλωσα ενώ έγραφα τα τραγούδια. Νιώθω πως ωρίμασα μέσα από τη διαδικασία".

Εμείς απλά ανυπομονούμε για τις 3 Μαΐου, οπότε και θα έχουμε επιτέλους στα ηχεία μας το "radical optimism"!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker