kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Jennifer Aniston – ''Mια σειρά σαν το Friends θα ήταν προσβλητική σήμερα''

Πρόσφατα, η Jennifer κλήθηκε να μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κωμικοί ηθοποιοί στη σημερινή βιομηχανία του θεάματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόσφατα, η Jennifer Aniston κλήθηκε να μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κωμικοί ηθοποιοί στη σημερινή βιομηχανία του θεάματος.

''Μια σειρά σαν το Friends θα ήταν σήμερα προσβλητική για τη νέα γενιά''.

Η Jennifer Aniston μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κωμικοί ηθοποιοί στη σημερινή βιομηχανία του θεάματος. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή φυσικά ως Ρέιτσελ Γκριν στη δεκαετία του '90 μέσα από την κωμική σειρά ''Friends'', είπε ότι η κωμωδία έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πιο δύσκολη, καθιστώντας δύσκολο για τους κωμικούς να κινηθούν σε ένα πλαίσιο που να είναι αποδεκτό από όλους.
Σημείωσε επίσης ότι μια νέα γενιά θεατών μπορεί να βρίσκει προσβλητικές σειρές ή αποσπάσματα από σειρές όπως το ''Friends'', αναφέροντας την έλλειψη διαφορετικότητας και ευαισθησίας γύρω από ορισμένα θέματα.

Η σύντομη συνέντευξη της Aniston δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της κωμωδίας, ''Murder Mystery 2'' και η διάσημη ηθοποιός είπε ότι η ομορφιά της κωμωδίας ''είναι να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας''. Ωστόσο: ''Η κωμωδία έχει εξελιχθεί, οι ταινίες έχουν εξελιχθεί. Τώρα είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, κάτι που το κάνει πολύ δύσκολο για τους κωμικούς. Γιατί η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, να κοροϊδεύουμε τη ζωή''.
Τα σχόλια της Άνιστον αντικατοπτρίζουν τη συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από το τι θεωρείται αποδεκτό στην κωμωδία. Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι οι κωμικοί πρέπει να μπορούν να αστειεύονται για οτιδήποτε και για όλα, άλλοι υποστηρίζουν ότι ορισμένα θέματα πρέπει να είναι εκτός ορίων.

 

 

 

Φωτογραφία: allure.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker