kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Shania Twain: Εξυμνεί το πόσο σκληρά δουλεύει η Taylor Swift - "Έχει μια εξουθενωτική ζωή"

Queens support queens
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από ABC News
By
KISS 929

Είναι πραγματικά τιμητικό ένας ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας να μιλά με τόσο ενθαρρυντικά λόγια για εσένα και τον επαγγελματισμό σου, το πόσο σκληρά δουλεύεις, και αυτό σίγουρα μπορεί να το έχει ως παράσημο η Taylor Swift ύστερα από τις νέες δηλώσεις της Shania Twain.

Ύστερα από μία εβδομάδα που έτερη γυναίκα της βιομηχανίας βγήκε, για να "θάψει" την Taylor χαρακτηρίζοντάς την "αδιάφορη", η Shania ήρθε να υπερασπιστεί την αγαπημένη star, τονίζοντας πόσο σκληρά δουλεύει η Taylor και πόσο εξουθενωτική πρέπει να είναι η ζωή της, καθώς δε σταματά ποτέ να ασχολείται και να εξελίσσει την καριέρα της.

"Ζει μία εξουθενωτική ύπαρξη, όμως είναι αφοσιωμένη και έχει δεσμευτεί με τον εαυτό της, την τέχνη της και τη δουλειά της. Δεν είναι καν θέμα φιλοδοξίας, αν και είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι τη χαρακτηρίζουν φιλόδοξη. Εργάζεται απίστευτα σκληρά και είμαι σίγουρη πως έχει μεγάλους στόχους. Όμως δεν είναι τα πάντα φιλοδοξία, είναι πάθος και το να αφοσιώνεις τον εαυτό σου στο πάθος σου", δήλωσε η Shania.

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό ίσως, όμως η Twain έχει υπάρξει θαυμάστρια και φίλη της Taylor εδώ και χρόνια, είχαν μάλιστα εμφανιστεί από κοινού on stage στα 2019 American Music Awards, ενώ σε ένα TikTok του 2021 η Tay είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό της για το πώς η Shania είχε καταρρίψει τον μύθο πως τα country κορίτσια δε μπορούν να κάνουν pop μουσική.

Και ειδικά σε αυτό το θέμα, του ανοίγματος για άλλους καλλιτέχνες να ξεπεράσουν τα όρια ενός είδους μουσικής, η Twain σχολίασε:

"Δεν ήταν πως σκόπευα να είμαι πρωτοποριακή ή κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθούσα να είμαι ο γνήσιος, αυθεντικός εαυτός μου και να το κάνω με αποφασιστικότητα. Είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζεται και αυτό το βάζω στη μουσική μου. Το έλεγα με ύφος και αυτοπεποίθηση, ακριβώς επειδή το εννούσα. Ναι, το βρίσκω ένα εξαιρετικό κομπλιμέντο όταν κάποιος με χαρακτηρίζει πρωτοποριακή, όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και νομίζω ότι αυτό με εξυπηρέτησε".

Queen nonetheless!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker