kiss-logo
Now playingIF YOU HAD MY LOVE JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Παίξε και κέρδισε καθημερινά στο Breakfast show του 92.9 Kiss

Ο ιδανικός τρόπος, για να ξεκινάς την ημέρα σου
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είτε πατάς αναβολή στο ξυπνητήρι τρεις φορές πριν σηκωθείς, είτε ξυπνάς αμέσως με το που ακούσεις την πρώτη νότα, το σίγουρο είναι πως το πρωινό σου χρειάζεται Breakfast Show, σερβιρισμένο από την Ελένη και τον Αλέξανδρο στον 92.9 Kiss!

Ο ιδανικός τρόπος, για να ξεκινάς την ημέρα σου, με περίεργα νέα, επικαιρότητα, διλήμματα και ποσοστά, διασκεδαστικά παιχνίδια, αμέτρητα σχόλια, μηνύματα και ηχητικά και φυσικά… την αγαπημένη σου μουσική με επιτυχίες ‘90s to now!

Τα παιχνίδια του Breakfast Show:

1. Τα Καύσιμα του Μήνα: Κάθε μέρα, στις 8 ακριβώς, η Ελένη και ο Αλέξανδρος σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις τα καύσιμα του μήνα!

Δες εδώ πώς μπορείς να κερδίσεις!

2. Όνομα –Ζώο – Φυτό – Πράγμα: Πώς γίνεται να μην αγαπάς αυτό το classic παιχνίδι που γέμιζε τα παιδικά μας χρόνια με γέλια, αλλά και… αγωνία να βρούμε τη σωστή απάντηση! 

Η Ελένη και ο Αλέξανδρος σου δίνουν 10 ερωτήσεις και έχεις στη διάθεσή σου μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να απαντήσεις και να διεκδικήσεις τα μεγαλύτερα δώρα μέσα από το Breakfast Show!

3. Σωστό ή λάθος;: Από γενικές γνώσεις, πώς τα πάμε; Μην αγχώνεσαι, δε θα περάσεις από ξαφνικό τεστ, μπορείς να απαντήσεις καθαρά με το ένστικτό σου!

Είναι σωστή ή λάθος η πληροφορία που σου δίνουν η Ελένη και ο Αλέξανδρος; Μήπως θέλουν απλά να σε μπερδέψουν; Το μαθαίνεις κάθε πρωί στο Breakfast Show του 92.9 Kiss!

4. Τι ποσοστό;

Δεν έχεις την περιέργεια να μάθεις τι ποσοστό των ανθρώπων κάνει όσα κάνουμε και εμείς; Συντονίζεσαι κάθε πρωί στο Breakfast Show του 92.9 Kiss, μαντεύεις τη σωστή απάντηση (έστω κατά προσέγγιση, βρε παιδί μου) και έτσι, κερδίζεις πλούσια δώρα!

Τι extra έχει το Breakfast Show:

Το Δίλημμα της Ημέρας

Η ζωή είναι γεμάτη διλήμματα, μόνο που αυτά που σου βάζουν η Ελένη και ο Αλέξανδρος είναι πολύ πιο διασκεδαστικά! Μπορείς να απαντήσεις και στα instagram stories του 92.9 Kiss!

Ακολούθησέ μας στα social media για ακόμα περισσότερα:

FACEBOOK / INSTAGRAM / TIKTOK / SPOTIFY / YOUTUBE

​​

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού. 

 
​Στον 92.9 Kiss, όλοι κερδίζουν

Breakfast Show - Το καλύτερο ραδιοφωνικό show

92.9 Kiss - 90s To Νow 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker