kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Γενικοί Όροι Διαγωνισμού

Ενημερωθείτε εδώ για τους όρους του τρέχοντα διαγωνισμού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 

ΓΕΝΙΚΟΙ OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
 

1) Η εταιρεία Kiss A.E Μέσων Ενημέρωσης, με έδρα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 85 στο Μαρούσι, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό.

2) Η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τη διάρκεια του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωση τους προς το κοινό τους στον παρόντα δικτυακό τόπο.

3) Στον παρόντα διαγωνισμό απαγορεύεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού.

4) Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών (πολλαπλή συμμετοχή θεωρείται και αυτή με διαφορετικό e-mail εγγραφής, αλλά ίδια λοιπά στοιχεία), ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη (1η) κατά χρονική σειρά.

5) Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα.

6) Οι νικητές των δώρων, καθώς και οι επιλαχόντες αυτών θα αναδειχθούν ανάλογα με την ανακοίνωση από τον παρουσιαστή.

7) Τα δώρα θα παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου στον τόπο τον οποίο θα υποδείξει η διοργανώτρια. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του email συμμετοχής στο διαγωνισμό. Τα έγγραφα τα οποία προσκομίζονται για την παραλαβή των δώρων πρέπει να ανήκουν σε αυτόν που συμμετείχε στο διαγωνισμό και όχι να είναι διαφορετική προσωπικότητα αυτή που προσκομίζει έγγραφα απο αυτήν που κέρδισε.

8) Σε περίπτωση που οι νικητές από τη στιγμή που ενημερωθούν, αρνηθούν το δώρο τους ή αδρανήσουν όσο αφορά στην παραλαβή τους μέχρι και 10 ημέρες τότε ακυρώνεται η δωροθεσία. Πέραν του αναφερθέντος χρονικού ορίου, η υποχρέωση της εταιρίας για την παράδοση του δώρου παύει να ισχύει. Επιπλέον, σε περιπτώσεις που με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής, το δώρο ακυρώνεται και οι εταιρίες απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη.

9) Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό.

10) Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.

11) Ο Διοργανωτής θα είναι αποκλειστικά αρμόδιος για την επίλυση οιουδήποτε θέματος ανακύψει σε σχέση με τον ως άνω διαγωνισμό.

12) Ο Διοργανωτής δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των δώρων ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού.

13) Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, είναι επαναλαμβανόμενα, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και του Χορηγού, τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

14) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

15) Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής. Συμμετοχές από περιοχές εκτός Αττικής ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

16) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ και των ΧΟΡΗΓΩΝ. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

17) Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή ή / και Χορηγού αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών.

18) Νικητές σε προηγούμενο διαγωνισμό:

  • Συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν στον ίδιο διαγωνισμό μόνο μια φορά.
  • Εντούτοις, αν ο συμμετέχων έχει κερδίσει ένα δώρο αξίας μέχρι 100€, έχει δικαίωμα να κερδίσει ξανά στον ίδιο διαγωνισμό ύστερα από μια περίοδο 90 ημερών.
  • Αν ο συμμετέχων έχει κερδίσει ένα δώρο αξίας από 101 - 300€, έχει δικαίωμα να κερδίσει ξανά στον ίδιο διαγωνισμό ύστερα από μια περίοδο 180 ημερών.
  • Αν ο συμμετέχων έχει κερδίσει ένα δώρο αξίας από 301€ και πάνω, έχει δικαίωμα να κερδίσει ξανά στον ίδιο διαγωνισμό ύστερα από μια περίοδο 360 ημερών.

 

19) Οι δωροεπιταγές και τα δώρα, των διαγωνισμών που πραγματοποιούνται μέσω της σελίδας του 92.9 Kiss και των επίσημων social media του σταθμού, θα παραδίδονται μόνο στον νικητή ή τη νικήτρια που θα προσκομίζει ταυτότητα με τα στοιχεία (όνομα και επώνυμο) που είναι ταυτόσημα με αυτά που αναγράφονται στο προφίλ του χρήστη στα social media και σε καμία άλλη περίπτωση.

20) Οι νικητές των ταξιδιωτικών δώρων είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στον 92.9 Kiss φωτογραφίες απο το ταξίδι τους και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο event για το οποίο έχουν ταξιδέψει.

21) Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, κατά τον ως άνω τρόπο (ονοματεπώνυμο -τηλέφωνο -email), διατηρούνται ασφαλώς και κοινοποιούνται, ανάλογα με τη φύση του εκάστοτε διαγωνισμού, σε συνεργαζόμενες εταιρίες (δωροθέτες) στις οποίες έχει ανατεθεί η διαχείριση του διαγωνισμού και από αυτές στις απευθείας συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών με σκοπό την αποστολή των δώρων στους νικητές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker