kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Beyoncé Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 14 χρόνια

Η επιτυχία του "Texas Hold ‘Em"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Music Mandial
By
KISS 929

Είναι δεδομένο πως κανείς πλέον δε μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία του "Texas Hold ‘Em" από τη Beyoncé, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 14 χρόνια!

Το country single της αγαπημένης star, έκανε ντεμπούτο στο U.K. στη θέση Νο.9, όμως κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή στα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ συνολικά στην καριέρα της Bey αυτό είναι μόλις το έκτο της Νο.1 single στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το πιο πρόσφατο και τελευταίο της ήταν το "Telephone" με τη Lady Gaga τον Μάρτιο του 2010.

Το single προέρχεται από την επόμενη δισκογραφική δουλειά της Bey, "Renaissance Act II" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου, ενώ τα προηγούμενα Νο.1 singles της Beyoncé ήταν τα "If I Were a Boy" (2008), "Beautiful Liar" με τη Shakira (2007), "Déjà vu" με τον Jay-Z (2006) και "Crazy in Love" πάλι με τον Jay-Z (2003), ενώ ως μέλος των Destiny’s Child, στην κορυφή του U.K. είχαν φτάσει τα "Independent Women" (2000) και "Survivor" (2001).

Συν τοις άλλοις, η Bey έχει επίσημα το Νο.1 και στην πατρίδα της, καθώς το "Texas Hold ‘Em" βρίσκεται πλέον στο Νο.1 του Billboard Hot 100, ύστερα από το ντεμπούτο του μία θέση πιο κάτω.

CONGRATS!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker