kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Camila Cabello: "Βλέπει αστέρια" στο tease για το νέο της single

Το βίντεο που ανέβασε στα social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Με αργά, σταθερά και μεθοδικά βήματα, η Camila Cabello σχεδιάζει την επιστροφή της στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, δίνοντας αυτή την εβδομάδα μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο "Call Her Daddy" podcast, αλλά και τιζάροντας νέο single με βίντεο στα social media.

Στο μουσικό κομμάτι της ιστορίας, η Camila - που πριν λίγες ημέρες γιόρτασε και τα γενέθλιά της - ανέβασε στο Χ ένα βίντεο όπου φαίνεται να τιζάρει νέα μουσική, ενώ βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο και απολαμβάνει τη νυχτερινή της βόλτα.

"I’m seeing stars/ Oh my God/ I love it, I love it, I love it, I love it, I love it, I love it,” she joyfully exhales in her breathy voice, adding, “I love it, I love it, I love it, I love it, I love it, I love it", ακούγονται οι στίχοι στο τραγούδι, το οποίο μάλιστα φαίνεται να εμπεριέχει και ένα sample από το "Lemonade" του Gucci Mane από το 2009.

Στη λεζάντα δε, της ανάρτησης, η Camila δήλωσε πως το νέο single θα έρθει στα ηχεία μας πολύ πιο σύντομα από ό,τι περιμένουμε, ενώ έδωσε και το link του επίσημου site της που σε οδηγεί στο Spotify και το Apple Music. 

Can't wait for more!

Δες το βίντεο της Camila!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker