kiss-logo
Now playingI DON'T WANT TO MISS A THING AEROSMITH
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Χαρακτηρίζει το "the boy is mine" ως το "bad girl anthem" που ζητούσαν οι fans

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο "eternal sunshine"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από Seventeen Magazine
By
KISS 929

Το "eternal sunshine" είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως μπορούμε να απολαύσουμε στα ηχεία μας το ολοκαίνουργιο album της Ariana Grande, το οποίο συμπεριλαμβάνει το "the boy is mine".

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ari στον Zane Lowe, για να προμοτάρει το LP της, αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε αυτό το τραγούδι, καθώς από τη στιγμή που είχε αποκαλυφθεί ο τίτλος του πριν από μερικές ημέρες, είχε κάνει εντύπωση έχοντας συνδεθεί με την προσωπική ζωή της Ariana και όλο το drama στη σχέση της με τον Ethan Slater.

"Ήταν κάπως σε φάση 'οκέι, θα παίξω το κακό κορίτσι, ορίστε το anthem του κακού κοριτσιού'", δήλωσε η αγαπημένη star, σημειώνοντας μάλιστα, πως το τραγούδι "true story" που προηγείται στο tracklist, προετοιμάζει ουισιαστικά το έδαφος για το "the boy is mine" που είναι το track No.8 στον δίσκο.

Το ακόμα πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτό το τραγούδι είναι το γεγονός πως εμπεριέχει δείγματα από το "κλεμμένο" τραγούδι της Ari, "fantasize", το οποιό είχε διαρρεύσει χωρίς τη συγκατάθεσή της στο διαδίκτυο, καθώς είχε γίνει viral στο TikTok.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker