kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dolly Parton: Η Beyoncé θα έχει δικό της cover στο "Act II";

Τι αποκάλυψε η iconic star της country μουσικής
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Dolly Parton θα είναι για πάντα η iconic βασίλισσα της country μουσικής και η ίδια ξέρει πώς να αναγνωρίζει την αξία άλλων καλλιτεχνών, ειδικά εάν μιλάμε για τη Beyoncé που φαίνεται να έχει ηχογραφήσει cover του "Jolene" για τον επόμενο δίσκο της.

Με τη Beyoncé να έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο country singles, σημειώνοντας ρεκόρ στα charts και προετοιμάζοντας την κυκλοφορία του "Act II", ενός ολοκληρωτικά country δίσκου, η Dolly πιστεύει πως κάτι από τη δική της μουσική μαγεία μπορεί να καταλήξει στο επερχόμενο LP της Bey.

"Λοιπόν, νομίζω πως έχει ηχογραφήσει το 'Jolene' και νομίζω πως θα είναι στον country δίσκο της, κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη", αποκάλυψε η Dolly σε νέες της δηλώσεις, απαντώντας σε όλες αυτές τις φήμες για συνεργασία τους, λίγο πριν την κυκλοφορία του όγδοου studio album της Beyoncé που θα είναι επίσημα διαθέσιμο στις 29 Μαρτίου.

"Την αγαπώ! Είναι ένα όμορφο κορίτσι και μία εξαιρετική τραγουδίστρια", δήλωσε η Dolly, εκφράζοντας τους βασικούς λόγους που όλος ο πλανήτης λατρεύει τη Bey, ενώ σημείωσε πως ανέκαθεν ήθελε την αγαπημένη star να κάνει ένα cover στο αξεπέραστο "Jolene".

"Έίμαστε σε επικοινωνία τρόπον τινά, όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνη και η μητέρα της είναι θαυμάστριές μου και πάντα ένιωθα συγκίνηση για αυτό και θεωρώ πως είναι εκπληκτική".

Αναμένουμε περισσότερα με το επίσημο release του "Act II"!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker