kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mark Ronson: Το "I'm Just Ken" παραλίγο και θα κοβόταν από τη "Barbie"

Χρειάστηκε να παλέψει για αυτό η Greta Gerwig
Text Size:
  • A
  • A
  • A

i.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο Ryan Gosling ανέβηκε τελικά στη σκηνή των Oscars, φέρνοντας στην τελετή απονομής των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων, την iconic Kenergy του και το λατρεμένο "I'm Just Ken", προσφέροντας ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο για πολλά χρόνια.

Το "I'm Just Ken" μπορεί να μην κέρδισε στην κατηγορία best origianl song, όμως αυτό καθόλου δεν έχει σημασία, αφού με την ερμηνεία του on stage, o Ryan Gosling πρόσφερε απλόχερα μία από τις καλύτερες στιγμές των Oscars EVER, με ένα performance που θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στο Super Bowl Halftime Show!

Στο πλευρό του επί σκηνής (πέρα από τον Slash των Guns N' Roses), βρέθηκε και ο παραγωγός του track, Mark Ronson, ο οποίος αποκάλυψε πως στα πρώτα στάδια της ταινίας, οριακά το τραγούδι είχε κοπεί κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας.

"Στο πρώτο screening το τραγούδι δε 'λειτουργούσε'. Ένιωσα πανικό, γιατί το χιούμορ απλά δεν περνούσε. Η Greta έπρεπε να παλέψει για αυτό, το στούντιο τη ρώτησε πόσο πραγματικά το χρειαζόταν και εκείνη απάντησε 'με κάθε κύτταρό μου' και μετά απλά όλα άλλαξαν", δήλωσε ο Mark για το τραγούδι που συν-δημιούργησε με τον Andrew Wyatt.

Ακόμα ένας λόγος που έχουμε να ευχαριστούμε την Greta Gerwig, γιατί χωρίς εκείνη και τη Margot Robbie, η iconic ταινία της "Barbie" και το soundtrack που σάρωσε όσο κανένα άλλο, δε θα είχαν γίνει ποτέ πραγματικότητα!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker