kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Coldplay: Το Glastonbury έρχεται πριν τον τελευταίο τους δίσκο το 2025

Το εντυπωσιακό line-up του φεστιβάλ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cc.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Το Glastonbury ανακοίνωσε το φετινό του line-up, που - αν μη τι άλλο - ενθουσίασε άπαντες και ανάμεσα στα ονόματα που θα καταλάβουν το stage θα είναι και οι Coldplay.

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το αγαπημένο συγκρότημα στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2024, όμως κάνουμε και ένα reminder στον εαυτό μας πως οι Coldplay είχαν δηλώσει πως θα σταματήσουν να δημιουργούν μουσική μετά το τελευταίο album της καριέρας τους που έχουν προγραμματίσει για το 2025.

"Ο τελευταίος κανονικός μας δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2025 και μετά από αυτό, νομίζω πως απλά θα κάνουμε περιοδείες. Ίσως να κάνουμε και ορισμένα συνεργατικά projects, αλλά ο κατάλογος των Coldplay, όπως ήταν και τον ξέρουμε, θα σταματήσει εκεί", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Chris Martin.

"Θα κυκλοφορήσουμε 12 albums. Επειδή χρειάζεται να βάζεις τα πάντα, για να τα δημιουργήσεις. Το αγαπώ σαν διαδικασία και είναι εκπληκτικό, όμως είναι και πολύ έντονο. Αισθάνομαι από την άλλη πως επειδή γνωρίζω ότι η πρόκληση δεν έχει τέλος, το να γράφουμε μουσική δε μοιάζει τόσο δύσκολο, είμαστε σε φάση 'αυτό πρέπει να κάνουμε'".

Οι Coldplay θα εμφανιστούν στο Worthy Farm τον Ιούνιο και θα είναι το πρώτο act που θα έχει υπάρξει κορυφαίο όνομα στο Glastonbury πέντε φορές, ύστερα από τα αντίστοιχα line-ups το 2002, 2005, 2011 και 2016, ενώ φέτος στο θρυλικό φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης, οι Dua Lipa, SZA και Shania Twain.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker