kiss-logo
Now playingGANGSTA'S PARADISE COOLIO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Μοιράστηκε στίχους της... έκλειψης από το νέο της album

Το promo συνεχίζεται
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την πολύ-αναμενόμενη κυκλοφορία του 11ου δίσκου της Taylor Swift, "The Tortured Poets Department" και η διάσημη star αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της ορισμένες μικρές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, την ημέρα της ολικής έκλειψης ηλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, η Taylor μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο με τις φράσεις "Crowd goes wild at her fingertips. Half moonshine, full eclipse" που οι θαυμαστές της υποθέτουν πως πρόκειται για στίχους από το επερχόμενο album της, ενώ χρησιμοποίησε το κλασικό μοτίβο της γραφομηχανής που συνδέεται με το promo αυτού του LP.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σχεδόν πως όντως πρόκειται για στίχους που προέρχονται από το "TTPD", ίσως να σχετίζεται με ένα από τα 4 συνολικά bonus tracks που θα εμφανιστούν στις πολλαπλές εκδοχές του δίσκου, ενώ το επίσημο release αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου και είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα δισκογραφικά "events" ολόκληρης της χρονιάς.

FYI, υπενθυμίζουμε πως το "TTPD" θα εμπεριέχει και δύο κεντρικές συνεργασίες, με τους Florence & The Machine και τον Post Malone.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker