kiss-logo
Now playingLOVE IS FOR FREE SMILEY & PACHA MAN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ariana Grande: Υπόσχεται ακόμα περισσότερο "eternal sunshine"

Ένας μήνας από την κυκλοφορία του λατρεμένου δίσκου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Ariana Grande δεν έχει τελειώσει ακόμα με το promo του δίσκου της "eternal sunshine" και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στους fans της μέσω social media.

Συγκεκριμένα, η Ari ανέβασε μεταξύ άλλων ένα βίντεο με background στιγμές του δίσκου και την ίδια στο studio, γράφοντας στη λεζάντα της πως αυτός ο κύκλος του "eternal sunshine" που έχει ανοίξει μπορεί και να μην τελειώσει ποτέ και σίγουρα, έχει συνέχεια!

"Ανυπομονώ για όσα είναι ακόμα να έρθουν μέσα στον 'eternal sunshine' κύκλο (που μόλις ξεκίνησε και μπορεί ποτέ να μην τελειώσει)", έγραψε η Ari στην ανάρτησή της, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την τόσο τεράστια αγάπη μέσα σε αυτόν τον έναν μήνα κυκλοφορίας του λατρεμένου album που έχουμε ήδη ξεχωρίσει εντός 2024.

Το "eternal sunshine" υπενθυμίζουμε πως κυκλοφόρησε επίσημα στις 8 Μαρτίου, με το δεύτερο single "we can't be friends (wait for your love)" να ξεχωρίζει αμέσως, ειδικά μετά τη δημοσίευση και του αντίστοιχου music video με πρωταγωνιστή τον Evan Peters και ξεκάθαρες αναφορές στην ταινία του Jim Carrey και της Kate Winslet, "Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker