kiss-logo
Now playingBYE BYE BYE NSYNC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sam Smith: Άλλαξε τους στίχους στο "Stay With Me" για τη 10η επέτειο από το release

Η νέα εκδοχή του λατρεμένου single
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sa.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουμε το "Stay With Me" του Sam Smith, πόσω μάλλον σε αυτή τη νέα ανανεωμένη εκδοχή του, με αφορμή τη 10η επέτειο από το επίσημο release του.

Το Sam Smith αποφάσισε να διαφοροποιήσει ελαφρώς ένα από τα εμπορικότερα και πιο επιτυχημένα singles της καριέρας του, σχολιάζοντας μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον ιδιαίτερα τραγούδια της ζωής του.

"Αυτό το τραγούδι είναι ειλικρινά τόσο ιδιαίτερο για εμένα, οπότε για τη 10η επέτειό του το ηχογράφησα ξανά, και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και σε φυσικά αντίτυπα. Θα συμπεριλαμβάνει τον ανανεωμένο στίχο 'but I still need love, baby understand', που ένιωσα πως για μένα ήταν πραγματικά σημαντικός. Είναι όμορφο να ξέρεις πως μερικές φορές, μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν", έγραψε το Sam σε μήνυμα προς τους fans.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί αυτή η "μικρή" θεωρητικά αλλαγή είναι τόσο σημαντική, στον αρχικό στίχο αναφερόταν "still need love, because I’m just a man", όμως το Sam έκανε coming out το 2019 ως non-binary άτομο, αλλάζοντας και τις αντωνυμίες του.

Love to see that! Μέχρι την καινούργια βερσιόν, ας θυμηθούμε την original!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker