kiss-logo
Now playingSICK & TIRED ANASTACIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Katy Perry: Αποκάλυψε πότε κυκλοφορεί το νέο album

Δες το εξώφυλλο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

kp.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου της single, "Woman's World", η Katy Perry αποφάσισε να αποκαλύψει πότε θα έχουμε στα ηχεία μας το καινούργιο της album, δίνοντας στη δημοσιότητα τον τίτλο, αλλά και το εξώφυλλό του!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για αυτό το τύπου comeback που αναμένεται να κάνει η Katy, όχι τόσο γιατί έχει χρόνια να κυκλοφορήσει νέα μουσική, περισσότερο γιατί έχει χρόνια να πρωτοστατήσει στα charts και το νέο της single υπάρχει περίπτωση να την φέρει σε μία τέτοια θέση.

Το ολοκληρωμένο album της ονομάζεται "143" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας τη μουσική συνέχεια του "Smile", από το 2020.

Ο έκτος δίσκος της Katy επομένως, είναι κάτι παραπάνω από γεγονός, ενώ σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι σημαίνει ο τίτλος "143" είναι κώδικας για το "σ'αγαπώ", ένας όρος που χρησιμοποιούνταν πίσω στα early 1900s, σύμφωνα τουλάχιστον με το Dictionary.com.

"Είχα βάλει στόχο να δημιουργήσω ένα τολμηρό, πληθωρικό, εορταστικό dance-pop album με τη συμβολική αριθμητική έκφραση της αγάπης 143 σαν μήνυμα", επιβεβαίωσε και η Katy!

Can't wait for more! Δες και το εξώφυλλο!

Φωτογραφία: People

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker