kiss-logo
Now playingROLLING IN THE DEEP ADELE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

The Weeknd ft. Daft Punk - Starboy

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Starboy'' των The Weeknd ft. Daft Punk και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Abel Makkonen Tesfaye είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Καναδού τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού The Weeknd (προφέρεται "the weekend"). Ο Weeknd έχει γεννηθεί το 1990 και κατάφερε στα τέλη του 2010 μόλις, να κάνει τα πρώτα του επιτυχημένα βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μέσα από την πλατφόρμα του YouTube όπου «ανέβασε» τα πρώτα του τραγούδια.

Το "Starboy", περιλαμβάνεται στο τρίτο και ομώνυμο στούντιο άλμπουμ του The Weeknd. Τη σύνθεση υπογράφουν οι Doc McKinney, Henry Walter και Jason Quenneville, ενώ την παραγωγή του κομματιού συνυπογράφουν οι Γάλλοι Daft Punk μαζί με τους The Weeknd, McKinney και Cirkut.

Το τραγούδι επιλέχθηκε ως το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ και κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 από τη δισκογραφική XO (που ανήκει στον The Weeknd) και τη Republic Records.

Το "Starboy" κατάφερε με την κυκλοφορία του να γίνει Νο.1 επιτυχία στα chart αρκετών χωρών, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Σουηδία, ενώ κατάφερε επίσης να ενταχθεί στο περιβόητο US Billboard Hot 100, αποτελώντας το τρίτο τραγούδι που καταφέρνει μια τέτοια διάκριση για τον The Weeknd και το πρώτο για το ντουέτο των Γάλλων καλλιτεχνών Daft Punk.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Grant Singer, με τον οποίο ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί και στα δυο προηγούμενα βίντεο του ("Can't Feel My Face" και "The Hills").

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Starboy'' των The Weeknd ft. Daft Punk και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker