kiss-logo
Now playingBECAUSE THE NIGHT 10,000 MANIACS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Monoir & Osaka - The Violin Song

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε ''The Violin Song'' των Monoir & Osaka, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Cristian Tarcea είναι συνθέτης και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Κωστάντζα της Ρουμανίας. Το 2012 ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία ''Thrace Music'', στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε και η ποπ τραγουδίστρια Bianca Nita ή αλλιώς "Brianna". Ο Tarcea την ανακάλυψε όταν στην ηλικία των 14 δήλωσε συμμετοχή σε ένα μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο μάλιστα κέρδισε και το πρώτο βραβείο. Η καριέρα της Brianna ξεκίνησε με το σινγκλ "All I Need" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία.

Ο παραγωγός Cristian Tarcea ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Monoir πριν από μερικούς μήνες, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στην παρέα και ο Osaka.

Ο DJ Monoir γεννήθηκε το 1993 στη Ρουμανία και άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά στην αρχή με την παραγωγή μουσικής το 2005.

Πρόσφατα οι δυο DJ's από το Βουκουρέστι συνεργάστηκαν για μια νέα εκτέλεση της επιτυχίας τους ''The Violin Song'', αυτή τη φορά με την προσθήκη φωνητικών από την Brianna.

Έχοντας γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία ως instrumental, το τραγούδι επανακυκλοφόρησε με την προσθήκη των φωνητικών της Brianna που φαίνεται να το απογειώνουν.

Το ''The Violin Song'' με τις δυο εκτελέσεις του προσμετρά περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ βρίσκεται ήδη στα playlist της Ρουμανίας και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς και στην κορυφή των Shazam chart σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Κύπρος και άλλες.

Το σινγκλ, χρησιμοποιεί samples από ένα δημοτικό τραγούδι της Βουλγαρίας που ανήκει στον συνθέτη μουσικής Νικολάι Κάουφμαν.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του Bogdan Paun Alexandru Muresan και τα γυρίσματα του έγιναν στη διάρκεια μιας ημέρας σε παραλίες της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία.

Το τραγούδι βρίσκεται στη θέση Νο.4 του Shazam Chart της Ελλάδας, καθώς και στο Top20 του International Airplay Chart.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε ''The Violin Song'' των Monoir & Osaka, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker