kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ain't Your Mama'' της Jennifer Lopez και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Jennifer Lynn Lopez (γνωστή και ως JLo), γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969 στην περιοχή Κασλ Χιλ του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από Πουερτορικανούς μετανάστες γονείς.

Έγινε διάσημη ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια, ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη της με επιτυχία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το ένατο στούντιο άλμπουμ της πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε παραγωγή των ταλαντούχων Henry "Cirkut" Walter και Dr. Luke. Τα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ υπογράφουν γνωστοί και καταξιωμένοι συνθέτες όπως οι: Meghan Trainor, Theron Thomas, Jacob Kasher Hindlin και Gamal "Lunchmoney" Lewis.

Το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο μουσικό εγχείρημα της JLO, έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει ξεχωρίσει για το μουσικό ύφος και το θέμα του.

Τίτλος του νέου τραγουδιού είναι "Ain't Your Mama" και κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2017 με τη σφραγίδα της δισκογραφικής Epic Records. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία και την Ελβετία όπου αποτέλεσε την πρώτη επιτυχία της Lopez ύστερα από απουσία τεσσάρων χρόνων, καθώς και τη Φιλανδία και τη Γαλλία που της χάρισε την υψηλότερη θέση στα chart τα τελευταία χρόνια.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε σύντομα Top10 επιτυχία στο iTunes Store chart, ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να φτάσει μέχρι τη θέση Νο.92 του Billboard Hot 100, συγκεντρώνοντας 1.8 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις.

To βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου 2016 και κατάφερε να συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια views, στις πρώτες μόνο τρεις μέρες της κυκλοφορίας του. Το βίντεο οπτικοποιεί το θέμα του τραγουδιού, που είναι η χειραφέτηση και η ανεξαρτησία της γυναίκας, με τη ματιά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Cameron Duddy.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα του "Ain't Your Mama" έγινε μέσα από τον τελικό του talent show American Idol στις 7 Απριλίου 2016, ενώ ένα μήνα αργότερα η Λόπεζ ερμήνευσε το τραγούδι σε ένα private concert στο διάσημο Hammerstein Ballroom του Manhattan.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ain't Your Mama'' της Jennifer Lopez και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker