kiss-logo
Now playingBELIEVER IMAGINE DRAGONS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey, μαζί για πρώτη φορά

Τρία μεγάλα ονόματα από τη σύγχρονη σκηνή της ποπ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τρία μεγάλα ονόματα από τη σύγχρονη σκηνή της ποπ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε μια εμπορική και καλλιτεχνική συνεργασία.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey συνεργάζονται για την ηχογράφηση του soundtrack της νέας ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Οι φήμες σχετικά με τη συνεργασία των τριών pop star είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν όμως πρόσφατα μέσα από αναρτήσεις των τριών πρωταγωνιστών στα social media.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος του τραγουδιού, που ωστόσο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Όπως αποκαλύπτει η Grande από το λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια έχει συμβάλει ενεργά στην παραγωγή του soundtrack.

«Είμαι περισσότερο από ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε και ανυπομονώ να ακούσετε όλοι τη μουσική και να δείτε αυτό το φιλμ που αποτελεί φαινόμενο, τον Νοέμβριο».

Οι τρεις τραγουδίστριες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους την είδηση, συνοδευόμενη από το ίδιο teaser βίντεο με τη φράση: «Trailer tomorrow».

Η νέα ταινία της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2019. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχουν οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska, ενώ η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκουν στην Elizabeth Banks η οποία συμπρωταγωνιστεί επίσης.

Η Banks δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νέα συνεργασία, σε συνέντευξή της για το τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ.

«Ανυπομονώ να γνωρίσει ο κόσμος τα νέα κορίτσια. Δουλέψαμε πάνω στην ταινία τιμώντας την πρωτότυπη εκδοχή και την κληρονομιά που άφησαν οι Άγγελοι του Τσάρλι στην τηλεοπτική σειρά αλλά και τις ταινίες στον κινηματογράφο. Πιστεύω ότι οι γυναίκες στην ταινία μου είναι πραγματικές και σίγουρα απολαυστικές».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker