kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 25 Οκτωβρίου, το 1984 γεννήθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και κριτής τηλεοπτικών εκπομπών αναζήτησης ταλέντων Katy Perry.

Η Katheryn Elizabeth Hudson έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις άνω των 143 εκατομμυρίων σε αντίτυπα σινγκλ, από την κυκλοφορία του ντεμπούτο της άλμπουμ το 2001 μέχρι σήμερα.

Το έργο της έχει αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της pop μουσικής σκηνής και έχει τιμηθεί με πλήθος τίτλων και διακρίσεων, μεταξύ των οποίων τέσσερα παγκόσμια βραβεία Γκίνες, πέντε Billboard Music Awards, πέντε American Music Awards, ένα Brit και ένα Juno Award.

Από το 2011 μέχρι και το 2019 η Perry περιλαμβάνεται σταθερά στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, με τις καλύτερα αμειβόμενες γυναίκες στη βιομηχανία της μουσικής.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Katy Perry είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να έχει πολλά βίντεο που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα του Vevo, ενώ όλα τα άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Capitol Records έχουν ξεπεράσει τον αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου σε ακροάσεις μέσω του Spotify.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker