ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
Now playingSHAPE OF YOU ED SHEERAN
On airKISS MUSIC 00:00 - 07:00
Listen live on kiss

Marketing

Προφίλ :

Ο 92.9 KISS είναι ένας Μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει για τα δρώμενα της πόλης. 

Το κοινό του 92.9 KISS  αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 55% γυναίκες και 45% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 25 μέχρι 54 ετών.

Οι ακροατές του 92.9 KISS έχουν σε ποσοστό 70 % ανώτατη & ανώτερη μόρφωση, ενώ το 60% περίπου αυτών, ανήκει στις τρείς ανώτερες κοινωνικο-οικονομικές τάξεις.

Από το 1993 ο 92.9 KISS βρίσκεται σταθερά στο TOP 10 των ροαδιοφωνικών σταθμών της Αττικής, στη  γενική ακροαματικότητα των ηλικιών 13 - 70 & στο TOP 5 των ηλικιών 25 - 54. Παράλληλα στο μεγαλύτερο διάστημα των 25 ετών της λειτουργίας του, κατέχει κατά καιρούς την πρώτη θέση αναμέσα στους μουσικούς σταθμούς Διεθνούς ρεπερτορίου.

Διαφήμιση:

Ο 92.9 KISS διαθέτει ένα πλήθος προωθητικών λύσεων που εξασφαλίζουν στους πελάτες / συνεργάτες μας τη μέγιστη δυνατή προβολή και αποτελεσματικότητα, τόσο για το χτίσιμο ή ενδυνάμωση brand name, όσο και για την προβολή στοχοποιημένων ενεργειών για την αύξηση των πωλήσεων.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα διαφημιστικό περιβάλλον με σύντομα διαφημιστικά "breaks" χωρίς «καταιγισμό» σπότς, με στόχο τη μείωση τουclutter και του tune-out των ακροατών και τη μεγιστοποίηση του Reach &Frequency, μέσω κυκλικού προγραμματισμού των σποτς.
(Optimal Effectiveness Scheduling). 

Για 27 συνεχόμενα χρόνια, ο Σταθμός μας αποτελεί σταθερή δοκιμασμένη επιλογή των μεγαλύτερων Ελληνικών & Πολυεθνικών Βrand Names.

Σας παρακαλούμε θερμά για παρουσίαση του προφίλ και του προγράμματος του 92,9 Kiss και για εμπορικές προτάσεις συνεργασίας, επικοινωνήστε με τις κες Μαλέρδου Κική, Σαλαμπάση Τζίνα τηλεφωνικά στο 210 8050000 εσωτερικό 2 και με mail στα: k.malerdou@kissfm.gr και g.salabasi@kissfm.gr

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker