kiss-logo
Now playingWHAT IS LOVE HADDAWAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Billie Eilish: Νέο album teaser στις ιστορίες των κοντινών της φίλων στο instagram

Όλοι οι followers της Billie είναι τώρα στους στενούς της φίλους
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Η Billie Eilish έχει πλέον εκατομμύρια στενούς φίλους στο instagram, καθώς η αγαπημένη star, για λόγους promotion του επόμενου δίσκου της, μετέφερε όλους τους followers της στην ιδιαίτερη και φαινομενικά... πριβέ λίστα των κοντινών της φίλων.

Η αγαπημένη star δημιούργησε τη λίστα των κοντινών της φίλων, προσθέτοντας σε αυτήν όλους τους ακόλουθούς της στο instagram και ξεκινώντας να τιζάρει την επόμενη φάση της μουσικής της και το επόμενο release, τη στιγμή που ήδη είχαν κάνει την εμφάνισή τους πολλαπλά billboards που φαίνονταν να παρουσιάζουν στίχους από το επόμενο album της Billie.

Αν μη τι άλλο, οι ιστορίες στους στενούς φίλους του instagram είναι σίγουρα κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε επίπεδο marketing και promo, ενώ οι fans ήδη αναρωτιούνται για το εξώφυλλο του επόμενου δίσκου και τον τίτλο του.

Αυτό αναμένεται πάντως να είναι το νέο release της Billie από το "Happier Than Ever" του 2021, ενώ η ίδια είχε επιβεβαιώσει πριν μερικούς μήνες πως ο δίσκος ήταν σχεδόν έτοιμος, άρα χρονικά το ενδεχόμενο του καινούργιου δίσκου μετατρέπεται σε πραγματικότητα!

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις follow τη Billie;

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker